Annonce
Ugeavisen Bramming

Christian Blom Hansen spiller Bach

Christian Blom Hansen spiller søndag aften den 1. marts ved en orgelkoncerten i Sct. Ansgar Kirke i Bramming. PR foto
Annonce

Bramming: Christian Blom Hansen spiller søndag aften den 1. marts ved en orgelkoncert i Sct. Ansgar Kirke i Bramming. Ved koncerten spiller Christian Blom Hansen en række af Johann Sebastian Bachs "Leipzigerkoraler". Dertil fortæller Morten Thaysen om Bach, hans musik og giver en teologisk tolkning af musikken.

Musikken er nemlig fuld af motiver, der kan tolkes teologisk. Musikken er i sig selv ofte små prædikener. Nogle af motiverne og den musikalske symbolik skal man finde i nodebilledet, mens andre er tydelige at høre, hvis man bliver gjort opmærksom på det. Morten Thaysen vil guide tilhørerne ind i Bachs musikalske univers og give eksempler på den teologiske tolkning.

Annonce

De medvirkende

Christian Blom Hansen er uddannet på konservatorierne i Esbjerg og København og har deltaget i talrige masterclasses hos blandt andre Michael Radulescu.

Morten Thaysen er sognepræst ved Varde kirke. Han er herudover en flittig foredragsholder blandt andet med til at skrive søndagsordet i Kristeligt Dagblad. Og så er han en stor musikelsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce