Annonce
Ugeavisen Bramming

Corona-minde fra efterskolen

På rad og række ligger de kreative sten, som efterskoleeleverne om seks uger får med hjem som minde fra deres efterskoleår, der blev lidt anderledes end forudset. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

BRAMMING: Langs fodpanelerne ud til gårdhaven på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole ligger en række, i alt 120, fint dekorerede – og af vejr og vind flade sandblæste - sten med en lille sentens på hver fra Landsstævnesangen ”Giv os lyset tilbage” – skrevet af Per Krøjs Kjærsgaard og Rasmus Skov Borring til Efterskoleholdet på DGIs store landsstævne i Holbæk i 2009.

Hvad er mon meningen med det?

- Det er et par af skolens lærere, der her under corona-nedlukningen har været kreative. De har kreeret stenene som et corona-minde, hvor der på bagsiden står BGI-19/20, og når vi om seks uger slutter 2019-20 efterskoleåret får hver elev en sten med hjem som minde, fortæller skolens forstander i endnu seks uger, Kirsten Tygesen.

- Det blev jo et helt anderledes skoleår, end vi har været vant til, men jeg synes, vi er kommet godt igennem nedluknings-ugerne. Lærerne og det øvrige personale har gjort en kæmpe indsats, og både elever og forældrekreds har spillet med, så vi trods alt har gennemført både undervisning og socialt ”samvær” på de virtuelle vilkår, der nu engang var betingelserne, siger Kirsten Tygesen, der nu ligesom eleverne glæder sig til de sidste seks intense uger på efterskolen.

Kirsten Tygesen valgte uden tøven stenen med ordet "fællesskab" på. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce