Annonce
Ugeavisen Bramming

Darum fejrer partnerskab

Mens nationalparkflaget vajede smukt i vestenvinden, sang deltagerne om september-himmelen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Nu vajer nationalparkflaget flot i Darum.
Annonce

DARUM: Der blev skålet og ønsket gensidigt tillykke i vadehavsøl, da det torsdag aften blev markeret, at Darum Lokalråd – og dermed hele Darum-befolkningen – nu har indgået partnerskab med Nationalpark Vadehavet.

Og vestenvinden deltog på fineste vis, da det efter lidt bøwl med et par manglende karabinhager lykkedes Jens L. Hansen fra Nationalpark Vadehavet at hejse det fine nationalparkflag med en trækfugleflok på lyseblå himmel-baggrund, der fortæller, at Darum nu – som den fjerde i området – er blevet partner.

De tre andre er Darum Camping, mikrogartneriet Økotopen og Atelier Tilly, og mange lokale borgere mødte op på hjørnet af Gl. Darumvej og Sønderbyvej, da begivenheden skulle fejres i den lille, charmerende vadehavslandsby.

Lokalrådsformand Helle Ertmann bød velkommen og fortalte, at det er den lokale Busser – multi-handymanden Anders Buus Thomsen, der har kreeret den fine ”båke”, hvor det officielle skilt for nationalpark-skilt nu sidder og bevidner partnerskabet. En båke er et stativ, der ligner et sømærke.

Herefter istemte alle Alex Garffs meget fine og årstids-relevante ”Septembers himmel er så blå”.

Alle fortsatte efter flaghejsning og afsløring af skilt til Fritidscentret, hvor Jens L. Hansen fortalte om Vadehavet som Unescos Verdensarv, og det lokale medlem af nationalparkrådet, Birgit Hansen, fortalte om rådet og dets arbejde.

Med et lille krus vadehavsøl ønskede Darum-borgerne hinanden gensidigt tillykke. Foto: Kirsten Enevoldsen
Lidt bøwl voldte det, men da spejder-Erik kom til, lykkedes det at få flaget perfekt på snoren og reglementeret hejst. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Nørderi

Annonce