Annonce
Ugeavisen Bramming

De lokale kandidater: Villy vil have flere almene boliger

Villy Knudsen er glad for at færdes i grønne områder, om dem er der mange af i Bramming og omegn. Foto: Martin Wilde
Der skal udstykkes meget mere. Både til almene boliger, villaer og til erhvervslivet, men er Villy Knudsen fra Bramming, som stiller på kommunalvalget for Dansk Folkeparti.

Bramming: - Vi skal have flere erhvervsgrunde. Firmaer som Polytech, Bramming Plast Industri og andre er fremragende for Bramming. Vi skal sørge for, de kan udvide sig her i byen, siger Villy Knudsen over en kop kaffe hjemme i køkkenet i Kildeparken.

Villy Knudsen bor alment, og de almene boligers sag er for ham – som tidligere formand i Bramming Boligforening - en hjertesag. Men det gælder også dem, der selv vil eje deres bolig.

- Der skal være mulighed for at komme udefra og flytte til. Det gælder både byggegrunde og almene boliger. Jeg mener, vi skal sikre, at mindst 25 procent af boligerne i kommunen er almene boliger, siger Villy Knudsen og tilføjer:

Annonce

- Det gælder også i Bramming. Samtidig skal vi være påpasselige med, at huslejen i de almene boliger ikke bliver for høje. Hvorfor kan man, for at nedbringe CO2-udslip ikke udnytte solenergi på boligforeningens bygninger? Det bør også gælde offentlige bygninger, hvis muligheden er der.

- Også for unge er det rart med en almen bolig, hvor man kan bo, mens man sparer op til at købe sin egen bolig. Der er jo i de senere år kommet nye regler for, hvad man skal erlægge, hvis man er førstegangs køber.

Opfordring til samarbejde

Nu er det ikke kun Bramming, der interesserer Villy Knudsen. Han ser for eksempel gerne, at kommunen er med til at gøre digerne mere sikre:

- Vi ved jo ikke, hvornår der kommer en et uvejr igen, som orkanen den 3. december 1999. Men sikkert er det, at det sker igen. Og er vi i kommunen klar til den meget mere nedbør, der ventes i fremtiden? Skal åer og grøfter oprenses bedre?

Og så har han en opfordring, der går ud bredt til byrådets medlemmer:

- I Gørding har man i 20 år kæmpet for en cykelsti til Vejrup, hvilket er et rimeligt ønske. Det vil jeg kæmpe for, og hvis de 10-20 byrødder, valgt i de tidligere Bramming og Ribe kommuner, kunne gå sammen efter hvor man bor og ikke efter partifarve, så kunne vi få meget igennem. Det kunne være en cykelsti Gørding – Vejrup. Jerg mener også, at samarbejdet mellem de forskellige lokalråd og lokale byrådskandidater kan forbedres. Der skal lyttes til ønskerne - ikke bare op til et valg, men i hele valgperioden.

Der skal være mulighed for at komme udefra og flytte til. Det gælder både byggegrunde og almene boliger. Jeg mener, vi skal sikre, at mindst 25 procent af boligerne i kommunen er almene boliger.

Villy Knudsen, byrådskandidat for Dansk Folkeparti

I det hele taget mener Villy Knudsen, at kommunale institutioner og arbejdspladser bør fordeles bedre over hele kommunen.

- Det kan ikke passe, alt skal foregå i Esbjerg. Stop centralisering og giv de mindre byer en chance. Der skal værnes om de mindre byer, og jeg vil kæmpe for, at vi får lidt retur. Bramming er kommunens tredjestørste by, og jeg mener, vi bliver syltet i den grad. Man skubber også skolerne foran sig. Det bliver værre og værre. Der skal bygges nyt, og jeg mener, at en stor skole vil være perfekt. Det er trods alt børnene, der er vores fremtid.

Annonce

Derfor DF

Hvorfor har du valgt at stille op for Dansk Folkeparti?

- Vi har en ældrepolitik, jeg godt kan lide. Først yde, så nyde. Alle skal bidrage til den fælles kasse, hvis man blandt andet ikke vil lære det danske sprog eller tage anvist arbejde - og det gælder alle - skal kommunekassen smækkes i, siger Villy Knudsen:

- Der bliver flere ældre. I dag er 30 procent af kommunens borgere ældre over 65, og vi har en magt, hvis vi vil. Vi er borgere, som skal behandles respektfuldt, også når valget er ovre, så der skal ikke ske flere nedskæringer på ældre- og børneområdet.

Hvilket udvalg vil du gerne sidde i, hvis du bliver valgt?

- Gerne Plan- og miljøudvalget.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

XL 1000 BPI-puder til Røde Kors

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

60 flethjerter gør Hunderup juleklar

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Det har du ikke set før: Et hæklet juletræ lyser op ved Baghuset

Ugeavisen Bramming

Så kom julen til Darum

Ugeavisen Bramming

Pakke-december på Solgården

Ugeavisen Bramming

Hvad er det: Komplementær hormonterapeut åbner egen klinik

Ugeavisen Bramming

Jytte flytter frisørstolen til Vejrup

Ugeavisen Bramming

Alt ved de gamle efter valget: I vores lokale bestyrelse har vi en snak om fornyelse

Ugeavisen Bramming

Marken med minderne gror til

Ugeavisen Bramming

Miklo og Matthæus var med til at vække julemanden

Ugeavisen Bramming

Trehjuleren var hovedperson

Ugeavisen Bramming

Kogte mad og vaskede tøj i vand fra Sneum å

Ugeavisen Bramming

Øllerne overhaler bilerne hos Verner i Vejrup

Ugeavisen Bramming

Dejlig musik!

Ugeavisen Bramming

EM-trøjerne var et kæmpehit

Ugeavisen Bramming

En berømt cykelrytter, en gangsterboss og nisser: Børnescenen har premiere på De vilde Ris

Ugeavisen Bramming

Karina prøver at masseproducere hendes enkle engle

Ugeavisen Bramming

Danmarks største nulevende jazznavn spiller i Bramming: Jesper Thilo giver torsdag aften prøver på sin humor og saxofon

Ugeavisen Bramming

Nisser huserer på banegården

Ugeavisen Bramming

5. klasse på Egekratskolen var bedst til at skabe bevægelse med teknologi

Ugeavisen Bramming

Mettes femte salon ligger i Bramming

Ugeavisen Bramming

”Nyt og gammelt” men alt er unikt

Ugeavisen Bramming

De personlige stemmetal

Annonce