Annonce
Ugeavisen Bramming

Det Klassiske Kollektiv: Vi spiller – for det er for nemt at aflyse

Det Klassiske Kollektiv spiller på trods af alle restriktioner i Sct. Ansgar Kirke den 22. oktober. Pressefoto
Musikerne i Det Klassiske Kollektiv har som mange andre været ramt af nedlukning, men er nu friske, klar og fulde af energi til at tage på turné i Vestjylland. Turen går også til Bramming.
Annonce

BRAMMING: Næste uge tager Det Klassiske Kollektiv på turné og spiller koncerter i Vestjylland. I Nordby på Fanø, i Bramming og i Esbjerg.

- Vi skal ud at spille, fordi det er for nemt at aflyse alt i denne tid. Vi er trætte af at spille for skærme og lukkede vinduer, og vi trænger til at komme ud hvor musikken giver mening - nemlig i mødet med publikum, siger Thea Nøhr, som er formand for Det Klassiske Kollektiv.

Hun understreger, at alle gældende restriktioner og retningslinjer selvfølgelig bliver overholdt.

Det Klassiske Kollektiv består af musikere, som alle studerer klassisk musik på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. De har i fællesskab sammensat og øvet et program, som hovedsageligt består af kammermusik omarrangeret eller komponeret af de studerende selv, så det passer til Det Klassiske Kollektivs utraditionelle besætning.

- Det giver nogle specielle repertoirevalg, og hvordan vi arrangerer musikken. Vi har forsøgt at sammensætte et program i år, som vil være interessant både i de originale opsætninger og med nye instrumenteringer, fortæller Jane Beuschau, som er næstformand for Det Klassiske Kollektiv.

Publikum får en unik mulighed for at høre et bredt program med ny samt ældre klassisk musik. I Bramming bliver der koncert torsdag d. 22. oktober kl. 19 i Sct. Ansgar Kirke. Koncerten er gratis, og alle er velkomne! /mw

Det Klassiske Kollektiv er

Det klassiske Kollektiv består af:

Thea Nøhr Åskov Hansen på violin.

Francesca Salvatucci på violin.

Philipp Möllgaard på percussion.

Per Strömberg synger tenor og spiller trombone.

Jonas Kohl synger bariton.

Lise Gawol på orgel og klaver.

Sidse Lund-Bach Henriksen synger mezzosopran.

Charlotte Schou Jensen spiller klaver.

Jane Beuschau spiller blokfløjte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce