Annonce
Ugeavisen Bramming

Donerer 50.000 kroner til den lokale handel

Det var en dejlig opgave at skulle aflevere de 20 bygavekort, som Kurt Cramer via Brillebutikken har købt og nu donerer til 20 kunder, der køber en fabriksny bil hos Auto Cramer A/S. Foto: Kirsten Enevoldsen
Kurt Cramer har købt 20 bygavekort hos HHI Bramming for at være med til at sikre, at pengene kommer lokalsamfundet til gavn.

BRAMMING: Bilmanden Kurt Cramer, Auto-Cramer A/S I Bramming, er én af dem, der ikke lader det blive ved snakken, når der tales om, at detailhandelen har det skidt her i det corona-nedlukkede land, og at folk derfor skal sørge for at handle lokalt, når der lukkes op igen.

Ellers vil mange mindre specialbutikker havde svært til at overleve. Konkurrencen er hård fra nethandelen og fra de store butikscentre, der ikke nøjes med at sælge fødevarer.

For at sætte handling bag ord har Kurt Cramer derfor købt 20 HHI-gavekort à 2.500 kroner, som de heldige kan købe ind for i de lokale HHI-butikker:

-Jeg lægger helt enkelt et HHI-gavekort oveni hver af de næste 20 handler, hvor jeg sælger en fabriksny Ford. Det sikrer, at i hvert fald 50.000 kroner klinger ind i vores eget lokalsamfunds kasseapparater og bidrager til, at disse penge ikke omsættes i de store centre eller i fjerntliggende netbutikker, siger Kurt Cramer, der selv bor i Bramming og ærgrer sig over den døde bymidte og de lukkede butikker.

Med den rundhåndede donation til det lokale erhvervsliv signalerer Kurt Cramer en klar og tydelig opfordring til lokalbefolkningen om at være bevidste om, at det ikke er et tomt slogan, når HHI siger ”Vil du have lokale butikker i morgen – så brug dem i dag!”

Køb for 2.500 kroner i HHI-butikkerne i Bramming – det er, hvad Kurt Cramer sikrer med sin donation. Foto: Kirsten Enevoldsen

Det var da også en glad Karina Rimmen, der på vegne af HHI Bramming afleverede de 20 bygavekort til Kurt Cramer:

-Det er ikke hver dag, vi får sådan en bestilling. Det var en dejlig opgave at få. Det er jo i Brillebutikken og hos Min Købmand i Engsvinget, man ellers kan købe de optankede bygavekort.

-Det er en meget flot gestus fra Kurt Cramer, og den falder så fint i tråd med et tiltag, vi har under opsejling, siger Karina Rimmen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce