Annonce
Ugeavisen Bramming

Ellen nomineret som ”Danmarks sødeste”

Det er Morten Sørensen, der er ”kassedame”, da der skal fotograferes. Han er udlært hos Ellen, som smiler glad og stort over kundernes nominering af hende som ”Danmarks sødeste kassedame 2021”. Foto: Kirsten Enevoldsen
Også Dagrofa-butikker i Gørding, Vejrup og Hunderup har kassedamer m/k indstillet som ”Danmarks sødeste”.

BRAMMING: Dagligvarekoncernen Dagrofas butikker på Bramming-egnen er stor-leverandør af søde kassedamer. I hvert fald er hver eneste af koncernens butikker herfra repræsenteret i dette års konkurrence om ”Danmarks sødeste kassedame”. Det er ugebladet HJEMMET, der nu for ottende gang kårer den sødeste, og i år har kunderne nomineret ikke færre end 672 kassedamer m/k til at løbe af med titlen.

Ellen Toft Kristiansen fra MinKøbmand i Bramming er én af dem. En badge med ordene ”Danmarks sødeste kassedame 2021” pryder firma-trøjen, og Ellen er ”bar’ rigtig glad for anerkendelsen fra kunderne”.

Ellen Toft Kristiansen har drevet MinKøbmand i Engsvinget i snart 15 år. Hun er udlært i en lille butik i Sønderportgade i Ribe, arbejdede herefter i Hviding og blev så i 2006 Dagrofa-købmand i Bramming:

Annonce

Dejlige aktive kunder

- Jeg er glad for Bramming – er da også flyttet hertil. Jeg har nogle dejlige aktive kunder, som jeg stort set kender alle sammen, og jeg har en 15-20 ansatte, der alle kan sætte handling bag ordene om at yde den service, kunderne efterspørger, siger Ellen, der foruden at have alle gængse dagligvarer på hylderne også har en pakkeshop og har ansat en chauffør til at køre varetur ud i landområderne.

Ellen Kristiansen har også tid efter anden forskellige events på programmet. For eksempel arrangerede hun for et par år siden fuglekasse-byggeri for børnene ude på pladsen foran butikken. En drage-konkurrence har hun ligeledes haft gang i, og hvert år op mod jul stiller hun en tom købmandsvogn frem ved kassen. Her kan kunderne så dumpe lidt godt ned i, som Ellen efterfølgende afleverer til Mødrehjælpens Kirsten Stage, der så kan glæde trængte familier med købmandskundernes rundhåndethed.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce