Annonce
Ugeavisen Bramming

Ensommes jul i Bramming aflyses

Ulla Koman-Mejer og hendes husbond KajEmil aflyser det traditionelle jul for ensomme, som de har arrangeret på banegården i Bramming de senere år. Foto: Kirsten Enevoldsen
Annonce

BRAMMING: Ensomme, der ikke har nogen at fejre jul med, kan i år ikke samles til en fælles jul på Bramming Banegård, sådan som det ellers har været en tradition de seneste seks-syv år. Allerede nu har de to arrangører, Ulla og KajEmil Koman-Mejer, valgt at aflyse, da de ikke regner med, at det juleaften bliver tilladt at mødes flere end 10, sådan som coronarestriktionerne er nu.

- Man må jo kun være 10, og vi er jo 30 på banegården, så det er uforsvarligt. Så det må vi aflyse, og det er rigtig ærgerligt, siger Ulla Koman-Mejer.

I stedet vil hun og husbonden KajEmil juleaftensdag mellem klokken 11 og 13 stå under halvtaget på perron 1 på banegården i Bramming og bage vafler og æbleskiver til gratis uddeling.

- Det er jo lidt vores hobby at arrangere det her til jul, så det betaler vi af egen lomme, siger hun.

Til gengæld er det muligt at bestille færdiglavet julemad fra Jernbanecaféen på banegården i Bramming. Det skal hentes den 24. december klokken 12 på banegården. Julemaden kan bestilles hos Ulla Koman-Mejer på tlf. 24 62 74 88. Og så kan man få en æbleskive med, når man henter maden. /mw

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kun 10 i kirken

Ugeavisen Bramming

Nørderi

Annonce