Annonce
Ugeavisen Bramming

Er der noget at grine af?

Anders Bonde er provst og bonde - og så holder han foredraget "Er der noget at grine af, når vi bliver gamle" torsdag aften den 24. september i Konfdirmandstuen i Bramming. Pressefoto
Annonce

GØRDING: Er der noget at grine af, når vi bliver gamle? Det spørgsmål stiller provst Anders Bonde fra Hadsen torsdag den 24. september om aftenen i Konfirmandstuen i Gørding Præstegård, når han holder foredraget "Er der noget at grine af, når vi bliver gamle – når alderdom bliver en kvalitet…”

Det er med udgangspunkt i at møde mennesker, der er nået til en af de ”ældste” klasser i ”Livets skole”, Anders Bonde giver et muntert indblik i “Livets efterår”, som for de fleste rummer mange spændende nuancer.

- Ofte kan det være et liv på trods, men selv her kan alderdommen vise sig at være en udfordring, der giver mening og livskvalitet. Og her spiller en god gang lune og en varm latter en ikke ringe rolle, siger sognepræst Pernille Troldborg om foredraget:

- Anders Bonde er præst på landet. Han er provst og bonde. Landbokulturen er hans inspirationskilde. Her er der netop tradition for at tillægge livserfaringen stor betydning. Og det er hans opfattelse, at den ældre rummer en ressource af indsigt, som samfundet som helhed kunne være tjent med at drage større nytte af. Foredraget holdes i causeriets muntre form, hvor der er noget til eftertanken, lover Pernille Troldborg.

Der er gratis adgang, og gratis kaffe undervejs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce