Annonce
Ugeavisen Bramming

Flere vil køre på MTB: Bramming IF opretter nye hold på specifik efterspørgsel

Tirsdag efter påske opretter Bramming IF Motion et MTB hold for alle over 15, der ikke er så vilde med at køre på bane, men gerne vil køre på mountainbike. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det er populært at køre på mountainbike, også kaldet MTB. Så populært, at Bramming IF Motion efter påske starter nyt hold for dem, der ikke er vild med at køre på bane, fordi der er specifik efterspørgsel på det.

Bramming: Når årets ration af chokoladepåskeæg er fortæret, skal det ekstra sul væk. En af måderne er at sætte sig op på sin mountainbike og køre kiloene væk, samtidig med man får frisk luft - og måske regn og mudder i ansigtet. Det er en populær måde at få motion, og derfor opretter Bramming IF Motion ny flere nye MTB-hold. Og de begynder tirsdag den 6. april - dagen efter påske!

- Nu kommer foråret, og vi skal igen have startet vores børn og unge-hold op. Samtidig introducerer vi et nyt MTB-motionshold. Det er for alle kvinder og mænd, drenge og piger over 15 år, som gerne vil køre MTB, men som i første omgang ikke har lyst til at køre på deciderede MTB-baner, fortæller Jørn Christensen fra Bramming IF Motions afdeling for MTB.

- På det nye C-hold vil der mest blive kørt på grus- og markveje samt små stier rundt omkring Bramming. Træningsturene vil typisk være på 20-25 kilometer, og der vil blive kørt i et frisk tempo, men hvor alle kan være med. Hygge og det sociale samvær vil være højt prioriteret, og der vil blive indlagt pauser, hvor man har tid til at nyde udsigten til vores dejlige natur, lover Jørn Christensen.

Annonce

For dem, der ikke vild med at køre på bane

Han fortæller, at BIF Motion opretter det nye hold, fordi der er unge, som ikke er vilde med at køre på bane.

- Vi har allerede tilsagn fra otte-ni personer, der vil starte på et sådant hold, siger Jørn Christensen.

Det nye hold træner hver tirsdag mellem kl. 18.00 og 20.00, og første gang for det nye C-hold, er tirsdag den 6. april. Instruktør er Karin Strand.

- Man møder bare op ved vores nye klublokale ved hallen, det ligger bag ved Linie 10, Bakkevej 9. Jeg håber at se en god flok nye medlemmer og nuværende, som gerne vil træne med holdet, siger Karin Strand i en pressemeddelelse.


Efter påske introducerer vi et nyt MTB-motionshold. Det er for alle kvinder og mænd, drenge og piger over 15 år, som gerne vil køre MTB, men som i første omgang ikke har lyst til at køre på deciderede MTB-baner.

Jørn Christensen, Bramming IF Motion


MTB-ræs for børn og unge begynder også efter påske, men onsdag den 7. april fra kl. 17.00 til 19.00. Det er for unge og børn under 15 år, og Michael Klinge og Carsten Bank er instruktører. Også her er der plads til flere.

Annonce

Rivende udvikling

Mountainbikerne i Bramming IF Motion er inde i en rivende udvikling i disse år.

- Vi har så stor en tilslutning, at vi nu har ikke mindre end tre øvrige hold - ud over det nye tiltag. Alle hold træner tirsdag kl. 18.00. Vi har et A+ hold, som begyndte i efteråret 2020. Det er for den seriøse MTB rytter, som træner meget struktureret med fast træningsplan, masser af intervaller og fokus på udvikling af formen. Så har vi et A-hold for de mere rutinerede ryttere og et B-hold for motionister og begyndere, fortæller Jørn Christensen:

- Vi har også frivillig træning på torsdage for dem, som gerne vil have en ekstra træningsdag. I weekenden arrangerer vi ofte en tur til en MTB bane i området, hvor alle hold deltager, og hvor der også hygges lidt socialt efter turen på banen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce