Annonce
Ugeavisen Bramming

Fuglene er klar – men udstillingen er aflyst

Preben Thomassen foran volieren i baghaven med den vandrepokal, han vandt sidste år, og som han nu kan beholde yderligere et år frem til næste fugleudstilling. Foto: Martin Wilde
Den kommende weekend skulle der have været stor fugleudstilling i udstillingshallen hos Storgaard Biler. Men fugleudstillingen er aflyst, og derfor forbliver udstillingens vandrepokal i Bramming et år mere.
Annonce

BRAMMING: Han ærgrer sig, Preben Thomassen. Sidste år vandt han en vandrepokal, da Sydvestjyllands Fugleforening hold fugleudstilling, og pokalen skulle han forsvare på den planlagte fugleudstilling i den kommende weekend. Men udstillingen er aflyst, så nu kan pokalen blive hjemme hos Preben et år mere, til der forhåbentlig kan holdes fugleudstilling næste år.

- Jeg havde udpeget fire flotte undulater, som jeg håbede kunne tage samme pris igen som sidste år, hvor de vandt en vandrepokal. I de seneste uger har de fået tilskudsfoder, for at farverne kunne stå pænere, fortæller Preben Thomassen, da han står foran sin voliere hjemme i baghaven i Bramming.

I de seneste uger har fuglene fået tilskudsfoder, så farverne kunne stå pænere. Foto: Prebens Foto & Video

- Det er australske undulater og solbrunhovede dværgpapegøjer. Jeg skulle have haft fire fugle med på udstillingen.

Annonce

Coronarestriktioner

Udstillingen skulle være holdt den 3. og 4. oktober i Storgaard Bilers nye udstillingshal. Det gjorde fugleforeningen sidste år med held, men i år er den aflyst på grund af coronarestriktionerne. I det område af biludstillingshallen, hvor der skulle være fugleudstilling, må der kun være 47 personer. Det svarer til de fire kvadratmeter pr. person som coronarestriktionerne påbyder, oplyser Ebbe Storgaard Bendixen, direktør hos Storgaard Biler.

- Vi håber, der i stedet bliver fugleudstilling næste år hos Storgaard Biler, siger Preben Thomassen.

Annonce

Siden han var knægt

Interessen for fugle har han haft i mange år.

- Som knægt havde jeg undulater, diamantduer og dværgvagtler på en skrammellegeplads i Aalborg. Så har jeg ikke haft fugle i mange år, men jeg havde en tom hundegård, som blev bygget om til voliere, da jeg hjalp en logebroder af med hans fugle, som han ikke kunne have mere, da han fik kol. Jeg overtog fuglene, fortæller Preben Thomassen.

I de seneste uger har de fået tilskudsfoder, for at farverne kunne stå pænere. Foto Prebens Foto & Video

Det er ikke engang to år siden, og allerede inden der var gået et år, vandt han sin første vandrepokal for de flotte fugle. Det er den pokal, han skulle have forsvaret den kommende weekend.

- Jerg havde virkelig glædet mig til at hive medaljer med hjem igen. Nu bliver det først om et års tid, konstaterer Preben Thomassen.

Jerg havde virkelig glædet mig til at hive medaljer med hjem igen. Nu bliver det først om et års tid.

Preben Thomassen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce