Annonce
Ugeavisen Bramming

Gørding og Vejrup også på listen

Bonnie Pihl Nielsen er på snart tiende år Gørdings populære kassedame. Foto: Kirsten Enevoldsen

GØRDING/VEJRUP: SPAR-købmand Peter Sørensen i Gørding er en rigtig glad mand. Både SPAR i Gørding og MinKøbmand i Vejrup, som han samarbejder tæt med, har nominerede medarbejdere på landslisten som ”Danmarks sødeste kassedame 2021”.

I Gørding er det Bonnie Pihl Nielsen, der i næsten 10 år har slået de varer ind i kasseapparatet, som kunderne har puttet i kurven.

-Og så har jeg i tilgift altid fået en go’ og hyggelig snak om stort og småt med dem. Jeg bor selv i Gørding og kender så godt som alle, og det absolut bedste ved at være kassedame er jo lige præcis den daglige kundekontakt, siger Bonnie, der naturligvis er lige så glad som Peter og de øvrige kolleger for at være blevet foreslået.

Annonce

I Vejrup lyder anbefalingen på hele butikken med købmand Arne Madsen i spidsen. I den lille landsby betegnes Arne da også som lidt af et fund i købmandsstolen. Selv præciserer han nu, at det er det samlede personale, der giver butikken den hyggelige stemning:

-Jeg sidder ikke meget ved kasseapparatet selv, så det er ikke mig, der skal fotograferes. Men jeg er virkelig glad for nomineringen.

Karin Jensen fra Ansager er på kort tid blevet dus med alle i Vejrup, hvor hun er ansat hos købmanden i 26 ugentlige timer. Foto: Privat

Ved kassen sidder Karin Jensen fra Ansager mandag, tirsdag, onsdag og torsdag – i alt 26 timer:

-Jeg læser til zoneterapeut ved siden af, så det passer mig fint med 26 timer, og jeg er virkelig glad for at være her. Kundekontakten i et mindre lokalsamfund er noget helt specielt, og jeg er fra dag ét blevet taget så godt imod. Der er et kæmpe-fællesskab her i Vejrup, og jeg kom med i det med det samme, siger Karin Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce