Annonce
Ugeavisen Bramming

Intet fælles udsalg

Butikkerne i Bramming holder ikke noget fælles udsalg denne vinter - men mange af Brammings butikker holder netop nu udsalg, nu hvor det igen er tilladt at holde udvalgsvarebutikkerne åbne. Genrefoto: Martin Ravn

Bramming: Normalt er detailhandelsbutikkerne i  Bramming gode til at holde udsalg på samme tidspunkt - både i eftersommeren og lige efter nytår. Men sådan bliver det ikke denne vinter.

Der var ellers lagt op til et stort fælles udsalg lige efter jul, men det satte coronapandemien og den af regeringen bestemte tvangslukning af udvalgsvarebutikkerne en stopper for. Som bekendt har detailhandelsbutikkerne været lukket lige siden dagen før jul, og det har derfor ikke været muligt at holde det normale januarudsalg.

Annonce

Mange holder udsalg

Nu, hvor butikkerne igen må holde åbent, bliver der ikke noget fælles udsalg, oplyser Bramming HHI's eventkoordinator Karina Rimmen. Det betyder dog ikke, at kunderne ikke vil se de gule udsalgsskilte, der lover procenter på nedsatte varer. For de hænger i flere butikker. Det er bare ikke alle butikker, der er med denne gang, og den periode, butikkerne vil holde udsalg, afgøres af den enkelte butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce