Annonce
Ugeavisen Bramming

Julemanden kom i jumbe

Klip-klap. Klip-klap, lød det hen ad Vejrup Hovedgade. Og så dukkede han op: Julemanden. Foto: Kirsten Enevoldsen
Populær tradition: 250 børn og voksne dansede om juletræet i Vejrup.
Annonce

VEJRUP: Julemand! Julemand!

Omkring 120 Vejrup-børn råbte så højt så højt, at der pludselig lød hestetramp på asfalten. Og så kom han. Flot kørende i en jumbe fortrukket af en hest med rødt juledækken.

- Så det var altså rigtigt som nogle af jer sagde: At I havde set julemanden ovre i skoven, lød det fra Harriet Johannesen fra borgerforeningen, som var klar til at tænde juletræet efter ”På loftet sidder nissen”.

Og så gik det ellers rundt om træet på købmandstorvet med mor og far, bedstemor og bedstefar i hånden, og efter et par runder hentede julemanden sækken med snolderposer

Træet blev beundret. Nogle smuttede ind at handle. De fleste lunede sig også ved en kop varm glögg fra Vejrups rullende kaffevogn og fik en snak med hinanden.

Vejrup Borgerforening har i øvrigt netop holdt generalforsamling, hvor bestyrelsen efter eget ønske blev udvidet fra fem til syv medlemmer. De syv valgte er: Harriet Johannesen, Karina Søndergaard Tobiasen, Nadia Sølbæk Jahreis, Sabrina Buch Hansen, Daniel Kristoffer Winter Àrnason, Dan Møller Nielsen og Bjarne Donslund.

Der er konstituerende bestyrelsesmøde først i det nye år.

Flere fotos på hjemmesiden.

Også stenhugger Jørn Martin Pedersens fine vartegn: De snakkende vejrup'er på Købmandstorvet har fået nissehuer på. Foto: Kirsten Enevoldsen
Hånd i hånd om træet.
Med julemanden i spidsen går det rundt om det tændte træ.
Julemanden dirigerer På loftet sidder nissen....
Hvad mon han har i posen...........
Snolderposer............
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce