Annonce
Ugeavisen Bramming

Klaus Sandfeld ny V-kandidat

Tak for tilliden, sagde Klaus Sandfeld til de fremmødte delegerede. Tak for kampen, sagde han til medkandidaten, H.O. Sørensen, der kvitterede med et tillykke. Foto: Kirsten Enevoldsen
Tæt opløb mellem de to kandidater, der bejlede til posten som V-kandidat i Esbjerg omegnskreds.
Annonce

DARUM: Klaus J.B.W. Sandfeld, 55 år og fra Ribe, er Venstres nye folketingskandidat i Esbjerg omegnskreds. På et – i hvert fald i corona-tider – velbesøgt opstillingsmøde i Darum Kultur- og Fritidscenter vandt han knebent – med 35 stemmer mod 31 – over den anden bejler til posten, direktør og landmand Hans Otto Sørensen fra Ullerup ved Skærbæk.

Oven på valget var Klaus Sandfeld naturligvis en glad mand og klar på et langt sejt træk frem mod det næste folketingsvalg, der senest skal være holdt 4. juni 2023.

- Jeg ved, at chancen for at blive valgt til Folketinget er der, men jeg skal arbejde stenhårdt for det. Vi trænger virkelig til en lokal Venstrekandidat for Ribeområdet, siger Klaus Sandfeld, der tilføjer, at han også stiller op til næste års kommunalvalg og derfor vil bruge det valg til at blive yderligere eksponeret.

Han er til daglig business develop manager i virksomheden Hydro. Og netop disse erfaringer gør, at erhvervslivet også er et vigtigt område for ham politisk.

- Derudover er det vigtigt, at turismen og landbruget får konkurrencemæssigt gode forhold, og jeg mener også, at det er vigtigt med rent drikkevand, siger Klaus Sandfeld.

Annonce

Afstemning på coronamanér

Afstemningen foregik både ude og inde, idet medlemmer, der af corona-grunde ikke ønskede ikke havde mod på at komme indenfor, havde mulighed for at stemme uden for salen, før selve mødet begyndte. Det valgte 24 medlemmer.

Inde i salen sad 43 medlemmer med reglementeret afstand i den store sal, da omegnskreds-formand Laurids Schack, Bramming, bød velkommen, og tidl. Borgmester i Gl. Bramming Kommune, Karl Christian Knudtzen, fik overdraget dirigentstokken.

Efter korte indlæg fra de to kandidater var der mulighed for at stille spørgsmål, som måtte svare på emner om højspændings-masterne ned gennem det vestlige Jylland, hvis linjeføring også går gennem omegnskredsens territorium, udlændinge-problematikken, omskæring af drengebørn, infrastrukturen, hvor både klapbroen og A11 fik en tur, ældrepleje, skolepolitik og daginstitutions-området m.m.

Herefter var det tid for anbefalinger, før de udleverede stemmesedler kom i brug.

I alt blev der afgivet 67 stemmer – fordelt med 35 til Klaus Sandfeld, 31 til H.O. Sørensen og en blank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce