Annonce
Ugeavisen Bramming

Minister-roser til PolyTech A/S

Humøret fejlede ingenting, da udenrigsministeren var på Bramming-besøg og fik en rundvisning og orientering af PolyTech-direktør Mads Kirkegaard. I midten ses direktøren for Erhvervshus Sydjylland, Christian Nielsen, Vojens. Foto: PolyTech
Bramming kom på landkortet i udenrigsministeriet, da Jeppe Kofod i sidste uge gæstede stationsbyens største virksomhed.
Annonce

BRAMMING: Hvad mon udenrigsminister Jeppe Kofod (S) fortalte om sit lynbesøg sidste mandag på Brammings største virksomhed, da han tirsdag formiddag drak kaffe med kontorpersonalet på Asiatisk Plads i København?

Vi spurgte ham, da han sammen med seks medarbejdere fra ministeriet og borgmester Jesper Frost Rasmussen samt flere lokale organisationsfolk var blevet guided rundt i PolyTechs største produktionshal af direktør Mads Kirkegård, som også veloplagt fortalte om virksomhedens arbejde og profil.

Og Jeppe Kofod tøvede ikke med at sætte ord på sin oplevelse:

- Jeg vil fortælle, at jeg har set og hørt om en fantastisk spændende, stor og global virksomhed, som er innovativ og i konstant udvikling for at optimere sine produkter og markedsføre dem over hele verden.

- Så vil jeg også fortælle, at PolyTech beskæftiger over 600 medarbejdere; heraf omkring 500 i Bramming, men samtidig har fodfæste i Kina, Mexico og USA.

- Jeg vil også fortælle – og det synes jeg er meget beskrivende for virksomheden, at den beskæftiger stort set alle faggrupper – fra ufaglærte over alle typer håndværkere og til folk og udviklere med to ph.d.-er.

- Det har været meget spændende at blive orienteret on en højteknologisk, digitaliseret, udviklingsorienteret og bæredygtig virksomhed, der eksporterer 95 pct. af hele sin produktion.

Tilbage er vist kun at konstatere, at Jeppe Kofod i hvert fald havde hørt godt efter, hvad Mads Kirkegaard fortalte og viste frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Playmore er nu historie

Ugeavisen Bramming

Bryllup

Ugeavisen Bramming

Hverdagen

Annonce