Annonce
Ugeavisen Bramming

Nu kan forretningen udvides

Dennis og Werner Nielsen, der nu har sikret sig areal til fremtidige udvidelser af byggemarkedet. Foto: Kirsten Enevoldsen
Werner Nielsen, XL-Byg Bramming Byggelager har erhvervet nabogrunden med henblik på at sikre sig udvidelses-muligheder.

BRAMMING: For år tilbage lå her Brammings smukkeste hus: Velproportioneret, stråtækt, tilpas tilbagetrukket fra Vardevej. Lige så flot som det var idyllisk. Ja – faktisk valfartede folk i ”gamle dage” til Vardevej for at nyde synet.

Så gik der tidens tand i det. Ejerne blev ældre og havde ikke kræfterne til at holde det.

NU er det så saneret væk. Jorden ligger flot friseret som en mark – med XL-Byg Bramming Byggelager som nærmeste nabo og med en af tømmerhandlens ejere, Werner Nielsen, som ejer.

Annonce

- Min far overtog det som dødsbo. Her er knap 5.500 kvadratmeter, men præcis hvordan det skal udnyttes, har vi endnu ingen planer for, fortæller junior-Nielsen, Dennis Nielsen.

Han lægger dog ikke skjul på, at ideen med købet er at sikre en praktisk og reel mulighed for at udvide Byggelagerets aktiviteter:

- Det ligger jo helt perfekt, og så har vi dels brug for mere lagerplads og dels for på sigt at få mulighed for blandt andet at opdatere vores trælastkontor/håndværkerbutik, men vi er altså ikke kommet så langt, at vi har trukket streger for anvendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce