Annonce
Ugeavisen Bramming

Nu kommer cykelstien langs Gabelsvej

Den nye cykelsti langs Gabelsvej skal gøre det mere sikkert at cykle langs vejen - frem for alt i den mørke tid i morgenmyldretiden lige før klokken otte på hverdage, hvor mange forældre vælger at køre deres børn i skole i bil i stedet for at børnene går eller cykler. Arkivfoto: Martin Wilde

Bramming: Med forårets komme er frosten af jorden, og så kommer også de større kommunale anlægsarbejder i gang. Det gælder også den længe efterlyste cykelsti langs Gabelsvej på stykket mellem Idræts Alle og rundkørslen ved Grønningen. Her skal der i det kommende halve år etableres cykelsti i begge sider af vejen.

Arbejdet begynder for alvor efter påske. Udover selve cykelstien bliver gadelyset også renoveret, mens helleanlæget ved Præstevej ændres for at passe bedre til cykelstiforløbet.

Den nye cykelsti på begge sider af Gabelsvej skal gøre det mere sikkert at cykle langs Gabelsvej.

- Mange bruger Gabelsvej og den dobbeltrettede cykelsti, som delvist dækker strækningen i dag. Med cykelstier i hver side af vejen bliver det meget mere overskueligt for både cyklister og bilister at færdes på strækningen, siger Søren Heide Lambertsen (V), formand for kommunens teknik og byggeudvalg i en pressemeddelelse.

Det er ifølge planen ikke meningen, at Gabelsvej bliver spærret for gennemkørsel, mens arbejdet står på. Cykelstierne anlægges etapevis, og trafikanter på både to, tre og fire hjul vil hele tiden kunne passere langs ruten. Men det kan tage længere tid, mens arbejdet foregår. Arbejdet forventes afsluttet sidst i oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce