Annonce
Ugeavisen Bramming

Planudvalgsformand er fortrøstningsfuld

Henning Ravn, som er formand for plan- og byudviklingsudvalget, tror på, at der gives byggetilladelse til både Jysk og T. Hansen-butikkerne, inden et lovforslag om at forbyde aflastningscentre bliver fremsat. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen

Bramming: Planerne om at etablere to store butikker for Jysk og T. Hansen langs nordsiden af Vardevej i Bramming er ret langt fremme. Derfor er den nye formand for Esbjerg kommunes plan- og byudviklingsudvalg, Henning Ravn (V), også fortrøstningsfuld. Han regner ikke med, at et nyt lovforslag om at forbyde aflastningscentre vil kunne nå at få betydning for de to butikker.

- På byrådsmødet den 20. december vedtog vi en ændring af kommuneplanen, så der kan etableres et aflastningscenter på arealet. Det kommer så i høring i otte uger, og mon ikke der kommer positive indsigelser fra blandt andre HHI og Bramming Byforum, siger Henning Ravn:

- Så skulle det kunne blive endelig vedtaget i marts, og så skal bygherre se at få søgt en byggetilladelse. Det skal nok komme til at køre, og når først der er givet en byggetilladelse, så bliver det ikke stoppet af et lovforslag, for det er ikke normalt at fremsætte lovforslag med tilbagevirkende kraft, fortæller Henning Ravn.

Annonce

Han pointerer, at for Brammings vedkommende vil det være sørgeligt, hvis et lovforslag vil forhindre de to nye butikker i at komme til byen de første fem år.

- Men jeg tror på, butikkerne bliver til noget. Og vi er jo inde i en god udvikling i Bramming, slutter Henning Ravn.

Kommuneplanændringen bliver endelig vedtaget i marts, og så skal bygherre se at få søgt en byggetilladelse. Det skal nok komme til at køre, og når først der er givet en byggetilladelse, så bliver det ikke stoppet af et lovforslag.

Henning Ravn
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friskolen får velgørende sandwich-besøg: - Alle er velkomne til at komme hernede og spise

Annonce
Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen dropper Sverige til fordel for Danmark

Annonce
Ugeavisen Bramming

Hvem skal have Lions-priser for 2022?

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Unge vil have mere gang i byen: Fantastisk at de kommer med ny energi og nye måder at tænke på

Ugeavisen Bramming

Jane åbner No. 18 – med nyt salgskoncept

Ugeavisen Bramming

Pensionist

Ugeavisen Bramming

Rejsegilde skulle rigtig fejres: Hele seks kranse over det nye spejderhus

Ugeavisen Bramming

Susanne styrer Brammings nye dagligstue

Ugeavisen Bramming

Troels og Anne Katrine er vild med det vilde

Ugeavisen Bramming

Kommunen er godt i gang med vilde, grønne initiativer

Annonce