Annonce
Ugeavisen Bramming

Ronni Fyhn er igen med i finaleopløbet om at blive årets håndværker

Murermester Ronni Fyhn fra Bjerndrup mellem Gørding og Vejrup er igen i år med i finalen om at blive Årets Håndværker i kategorien murerfirma uden ansatte. Arkivfoto: Martin Wilde

Bjerndrup: Han prøvede det sidste år, og nu er han med igen. I finalen om at blive Årets Håndværker - i kategorien murerfirma med ingen ansatte. Det er han, fordi hans kunder skriver gode anmeldelser af det arbejde, Ronni Fyhns lille enmands-murerfirma udfører, på hjemmesiden anmeld-haandvaeerker.dk.

- Det skal du jo spørge mine kunder om, svarer Ronni Fyhn lidt kækt, da spørgsmålet går på, hvad han gør, siden han for andet i træk er med i finalen om at blive årets håndværker.

- Man kommer langt med være reel og være god til at snakke med kunderne. Og at overholde aftaler. Det er gode kriterier at efterleve som håndværker, forklarer Ronni Fyhn med telefonen i den ene hånd og en murerske i den anden.

For der er travlt i denne tid. Derfor - og fordi der ikke er nogen som ved, hvornår samfundet atter er normalt med hensyn til at mødes - er han heller ikke sikker på, at han tager til Cirkusbygningen i København, når priserne som Årets Håndværker skal uddeles.

- Det kommer an på situationen. Hvis jeg skal til København, så skal der være en weekend ud af det. Og så skal der helst være åbent alle steder, siger Ronn i Fyhn.

Endnu er der ikke fastlagt et tidspunkt for, hvornår årets priser uddeles.

Ronni Fyhn

Ronni Fyhn startede sit murerfirma i 2017.

Lige siden har han arbejdet som selvstændig uden andre ansatte end ham selv. Og det skal der ikke laves om på.

Murerfirmaet har base i Bjerndrup mellem Gørding og Vejrup, men arbejder i hele Ugeavisens udgivelsesområde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce