Annonce
Ugeavisen Bramming

Så må der skæres andre steder

Alligevel dejligt, at flere borgerne har fundet vej til bibliotekets digitale muligheder, mener May-Britt Andrea Andersen. Arkivfoto
May-Britt Andrea Andersen (C): Biblioteket er jo rammestyret, og budgettet er lagt før coronaen.
Annonce

KOMMUNEN: - Det er dejligt, at flere her under covid-19 har fundet vej til bibliotekets digitale muligheder og fundet læselysten frem.

Sådan lyder den umiddelbare – og til trods for trælse corona – positive kommentar fra formanden for Kultur- og fritidsudvalget, konservative May-Britt Andrea Andersen.

Hun forklarer videre, at biblioteket jo er rammestyret og det derfor er helt almindeligt, at man må flytte rundt på de afsatte midler inden for rammen:

-Når der – som nu i år – er et meget stort forbrug på digitale midler, ja så må biblioteket jo reducere andre steder. Det er ikke anderledes i år end i andre år.

Det anderledes er så, at det har været meget svært at vurdere forbruget til de digitale materialer, da nedlukningnen af Danmark og den generelle covid-19 situation har gjort, at efterspørgslen på digitale materialer er langt større end man kunne forestille sig da budgettet blev lagt. Det var jo før, coronaen buldrede ind over os, slutter May-Britt Andrea Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce