Annonce
Ugeavisen Bramming

Sydvestjyllands Efterskole udvider til 142 elever

Ni flere elever kan begynde på Sydvestjyllands Efterskole næste skoleår. Foto: Sydvestjyllands Efterskole
Byggeriet er sat i gang, så det står klar fra næste skoleår.
Annonce

BRAMMING: Efterskole-livet er in hos unge mennesker og deres forældre i disse år. Et år eller to mellem folkeskolen og ungdomsuddannelserne tiltaler mange, modner de unge og giver mange en mere solid baggrund for at træffe deres valg af fremtidig uddannelse.

Det mærker man også på Sydvestjyllands Efterskole i Bramming – en efterskole med en tydelig kristen profil og et højt fagligt niveau. Siden september har skolen således haft alt optaget – og en stadig længere venteliste tillige.

Derfor har bestyrelsen besluttet at udvide skolen med yderligere ni pladser:

- Vi har brækket vores gamle lærerforberedelsesrum ned, således at her kan indrettes tre nye værelser, hver med plads til tre elever. Det giver desuden mulighed for at afrunde værelsesfløjen på en fin, praktisk måde, siger skolens forstander, Tonny Dall Sørensen.

Udvidelsen anslås at ville koste godt én mio. kroner, og byggeriet påbegyndes i disse dage, så det kan stå klar til næste skoleårs start i august.

- Vi kan så byde velkommen til 142 elever, og vi tager den store søgning til skolen som udtryk for stor tillid fra både de kommende elever og deres forældre, siger Tonny Sørensen.

Sydvestjyllands Efterskole ligger i historiske omgivelser på Bramming Hovedgård i den nordlige udkant af Bramming. Den drives i samarbejde med Indre Mission og KFUM / KFUK i Sydvestjylland.

Forstanderparret Heidi og Tonny Sørensen foran Bramming Hovedgård, hvor efterskolen ligger. Foto: Sydvestjyllands Efterskole
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce