Annonce
Ugeavisen Bramming

Tennisbaner udnyttes langt mere med elektronisk booking

Kjeld V. Christensen, formand for Darum Tennisklub, glæder sig over, at tennisbanerne i Darum bliver udnyttet meget mere, efter klubben i år har indført elektronisk booking. Foto: Martin Wilde
Darum Tennisklub har i år indført elektronisk booking af tennisbanerne. Det har medført, at banerne udnyttes langt bedre end tidligere.
Annonce

ST. DARUM: Det var noget besværligt før i tiden. Hvis man ville spille tennis i Darum Tennisklub under Darum Idrætsforening skulle man først en tur omkring klubhuset for at hænge sin brik på en tavle for at reservere en bane på den ønskede tid og dag. Hvis der ikke var nogen, som havde reserveret, kunne man spille umiddelbart.

Systemet fungerede sådan set udmærket. Men hvis man spontant fik lyst til at spille tennis, skulle man forbi klubhuset for at se, om en bane var ledig. Desværre betød det også, at en del medlemmer reserverede en bane, men ikke mødte op og spillede på det reserverede tidspunkt.

Annonce

Bestil hjemmefra

Nu har tennisklubben indført et elektronisk reserveringssystem. Så kan man hjemmefra via internettet se, om en bane er ledig, og man kan reservere banetid hjemmefra via en facebook-side, forklarer Kjeld V. Christensen, som er formand for Darum Tennisklub:

- Vi har ikke fået flere medlemmer, men vi kan konstatere, at nu bliver banerne brugt meget mere. Og med elektronisk booking kan man også ændre sin booking, hvis man alligevel ikke får brug for den. Så kan andre bruge banen på det tidspunkt. Så det er en rigtig god idé, konstaterer formanden.

Annonce

Camping og gadefest

Klubben har også åbnet for, at andre end medlemmerne kan booke tid på de to banerne, der ligger i et smørhul, omgivet af træer og rigtig godt i læ for de ofte forekommende vestlige vinde.

- Man kan leje sig ind og betale via Mobilepay. Det kan man for eksempel gøre, hvis man bor på en campingplads i nærheden. Man kan også låne ketsjere. Vi har det også sådan, at hvis man holder en gadefest, så kan man booke banerne i et par timer, fortæller Kjeld V. Christensen.

Annonce

Samarbejde

Darum Tennisklub har også indledt et samarbejde med Darum Børneby og med Helheden.

- Jeg synes, det er en fordel, at der er mulighed for at leje tennisbanerne. Og i tennisklubben er de superflinke og hjælpsomme. Det er fedt, at vi kan bruge det her udendørsrum her i coronatiden, siger Henriette, som arbejder på Helheden og sammen med nogle af Helhedens beboere spillede tennis, da Ugeavisen var på besøg.

- Hvis nogle af de unge synes, det er sjovt, så håber vi, de bliver hængende som medlemmer af klubben, siger Kjeld V. Christensen.


Man kan leje sig ind og betale via Mobilepay. Det kan man for eksempel gøre, hvis man bor på en campingplads i nærheden. Man kan også låne ketsjere. Vi har det også sådan, at hvis man holder en gadefest, så kan man booke banerne i et par timer.

Kjeld V. Christensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce