Annoncørbetalt indhold

Er det tid til nyt spisebord? Så er det også tid til at træffe nogle beslutninger

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af Møbelkompagniet

Hvis du skal have nyt spisebord, indebærer det også nogle beslutninger, som skal træffes. Det gælder for eksempel farve, materiale, form, størrelse og meget andet. Dertil skal dit nye spisebord passe ind i din spisestue og til dine spisestole. Dertil vil der også være noget økonomi, som vil spille ind. Der er derfor mange overvejelser at tage stilling til, når du skal have et nyt spisebord. Et spisebord skulle gerne holde nogle år, og derfor så er det også vigtigt at finde det helt rette for dig og dine behov.

Materiale og form

Når du skal ud at kigge på spisebord, så vil materiale og form være to af de beslutninger, som du bør gøre dig. I forhold til materiale, findes der blandt andet mange borde i træ. Det er et klassisk materiale, som mange bruger som spisebord. Det er et holdbart og naturligt materiale. Selvom materialet er træ, så er der stadigvæk muligheder indenfor farve. Du kan godt få træ i naturlig farve eller i en meget mørk farve. Der findes også materialer såsom melamin, marmor og glas. Her er der primært tale om selve bordpladen. Når det kommer til formen, findes der også flere muligheder. Du kan blandt andet få et helt firkantet bord, et rundt bord og et rektangel bord. Det er blevet mere og mere populært med et rundt bord, da det er lidt anderledes i forhold til de klassiske former. Bordbenene har også forskellige udtryk og former. Her findes de både i et robust udtryk men også i et mere feminint udtryk. Der er dermed mange muligheder at tage stilling til, når du skal have et nyt spisebord. Det kan være, du gerne vil gå efter de nyeste spiseborde, så kan du indskrænke søgningen der til det.

Det skal passe til spisestue og behov

Du skal finde et spisebord, som passer til din spisestue. Det kan være, en bestemt form ville passe bedst netop i din spisestue. Der er stor forskel på, hvor stor en spisestue er, og hvor meget plads du har. Hvis du bor i en lille lejlighed eller i et lille hus, så spiser du måske i køkkenet. Så skal det være et lille fint bord, som ikke fylder for meget. Så er det måske også mest dig, som sidder og spiser der og din familie. Hvis du til gengæld har en stor spisestue, hvor du tæt får gæster, skal du have plads til dette. Så skal du have et spisebord, som kan rumme mange mennesker og fylde rummet ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit