Annoncørbetalt indhold

Foråret kalder på nye sneakers

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Foråret er endelig kommet, og det betyder, at det er tid til at opdatere din garderobe og dine sneakers. Men hvordan parrer man egentlig sneakers med forårsmode, læs med her?

Sneakers er ikke kun en sko til sport, når det kommer til fodtøj – bare se, hvor mange, der går rundt på gaden i New Balance sneakers til dagligt. De kan bruges i en lang række forskellige outfits og kan tilføre et casual element til selv de mest formelle looks.

Med foråret på vej er det tid til at finde de perfekte sneakers, der kan pifte dit forårstøj op og samtidig holde fødderne behagelige og luftige.

Sørg for at matche farven

Det første skridt, til at matche dine sneakers med forårstøjet, er at vælge farver, der supplerer hinanden. Hvis du har et par sneakers med lyse farver, kan du matche dem med lyse pastelfarver eller jordnære farver. Hvis dine sneakers er mere neutrale i farven, kan du tage chancen og tilføje nogle mere iøjnefaldende farver til dit outfit.

Når du har valgt farven på dine sneakers, er det vigtigt at tænke over, hvilken type bukser eller nederdel du vil bruge dem sammen med.

Hvis du vælger at bære sneakers med en nederdel, kan du vælge en nederdel i et let og flagrende materiale. Bukser kan også fungere godt, men undgå for tunge og vinterlige materialer som f.eks. læder og denim. I stedet kan du vælge bukser i let bomuld, hør eller en anden let kvalitet.

Fra top til tå

En vigtig ting at huske, når det kommer til at matche sneakers med forårsmode, er at vælge de rigtige sokker. Hvis du vil have et mere afslappet look, kan du vælge at bære dine sneakers med ankelsokker eller helt undlade sokker.

Hvis du vil have et mere formelt look, kan du overveje at vælge et par diskrete, farverige sokker, der matcher dine sneakers.

Hold dig varm

Ud over at være sæson for gåture og rosé, er foråret også sæson for forkølelse. Alt for mange ser solens stråler, og tager for hurtigt hul på sommervanerne. Det er for tidligt. Særligt om foråret svinger temperaturen meget.

Husk derfor at iklæde dig en jakke, eller noget andet overtøj. Når det kommer til at matche overtøjet med dine sneakers, gælder samme regler, som der gør for underdelen. Farverne skal matche, og sneakers gør sig bedst til lette overdele som overshirts eller en tyk og varm cardigan.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.