Annonce
Eleverne på bage- og konditorskolen bagte onsdag i sidste uge julekager- og brød til den helt store guldmedalje. Juleboller, fedtekager, kløben og vaniljekrandse kom der ud af timerne i bageriet. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Digeposten

Det behøver ikke at være et mesterværk

Er du en af dem, der opgiver julebagning allerede inden, du er gået i gang? Sådan behøver det ikke at være, for julebagningen kan gøres meget simpel og stadig både smage og dufte af jul.
Annonce
  • Eleverne på bage- og konditorskolen bagte onsdag i sidste uge julekager- og brød til den helt store guldmedalje. Juleboller, fedtekager, kløben og vaniljekrandse kom der ud af timerne i bageriet. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Mikkel Jensen var mesterbageren for kløben. Hans yndlings-julebag er dog finskbrød. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Lucas Lundgreen Nielsen stod for julebollerne. Et godt tip til den perfekte dej er at ælte den godt, så den hæver bedre. Trækker dejen sig langsomt sammen, efter at man har hevet i den, så ved man, dejen er godt æltet igenne. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Julie Hansen havde ikke bagt fedtebrød før, men resultatet blev perfekt. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
  • Velbekomme. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce