Annonce
Digeposten

Den nye formand brænder for Bredebro

Mai Brit Carl er ny formand for lokalrådet i Bredebro. Foto: Karin Lorenzen

Mai Brit Carl er valgt til ny formand for lokalrådet og selvom hun ikke oprindeligt er fra Bredebro, så har hun boet der i næsten 30 år og hun kalder byen for et smørhul.

Annonce

Bredebro: Mai Brit Carl er 54 år og ansat som salgsassistent i Ecco Store i Bredebro. Før det var hun selvstændig frisør i byen i mange år.

Mai Brit Carl flyttede til Bredebro for over 30 år siden og byen er vokset ind i hendes hjerte.

-Jeg synes det er et rigtigt smørhul, her sker der rigtig meget og vi vil hinanden, fortæller hun.

Da Mai Brit Carl var selvstændig var hun aktiv i byens handels og håndværkerforening, HHI, også i en periode som formand. Siden har hun engageret sig i mange aktiviteter i byen og da muligheden bød sig, for at stille op til lokalrådet, valgte hun at tilbyde sit kandidatur. Ved valget kort før påske kom hun ind og i forbindelse med konstitueringen blev hun lokalrådets formand.

- Jeg har så mange drømme og tanker og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg vil f.eks. gerne genoplive fællesspisningerne i Bredebro, for de var så hyggelige, siger Mai Brit Carl.

Hun vil gerne det lokale, gøre noget for sammenholdet og så har hun et ønske om at synliggøre alt det hun så godt kan lide ved at bo i Bredebro.

Annonce

Mange opgaver forude

- Der er så meget jeg gerne vil arbejde med, men jeg vil starte med at finde ud af hvilke initiativer der allerede er i gang. Jeg ved at HHI arbejder med at få byggemodnet nogle byggegrunde og det mangler vi, synes jeg. Og så vil jeg gerne lave aktiviteter der styrker vores fællesskabsfølelse og også vores ansvarsfølelse, forklarer Mai Brit Carl.

- Ved fælles hjælp kan vi gøre meget og det er så vigtigt at der kommer nye familier til byen og at her kommer til at se godt ud og til at ske noget, det er derfor jeg gerne til gøre en indsats, forklarer Mai Britt Carl, der oplever, at de nye vedtægter for lokalrådet har åbnet op for muligheden for at vælge nogen ind, der ikke i forvejen er engageret i en masse andre frivillige aktiviteter, og derfor er der nu fornyede kræfter.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Digeposten

Ældrecenter slår atter døren op

Annonce