Annonce
Digeposten

Efter 20 år: Sparekassen skal have ny formand

Søren Degn Clausen, Bredebro, er fyldt 70 år, og fortsætter derfor ikke som formand for Sparekassen Bredebro. Han kom ind i pengeinstituttets bestyrelse i 1992, og blev valgt som formand i 2000. Arkivfoto: Mathies Dalsgaard
Efter at have været med i bestyrelsen i næsten 30 år og formand de seneste 20 år genopstiller formanden for Sparekassen Bredebros bestyrelse, Søren Degn Clausen, ikke.  Han falder for aldersgrænsen.
Annonce

BREDEBRO/VISBY: En epoke slutter, når de 60 medlemmer af Sparekassen Bredebros repræsentantskab samles til et tidligere udsat årsmøde torsdag den 27. august. Mødet, hvor pengeinstituttet blandt andet præsenterer halvårsregnskabet for 2020, bliver det sidste med Søren Degn Clausen, Visby, som formand.  Efter 20 år i formandsstolen og næsten 30 år i bestyrelsen falder den 70-årige for sparekassens interne aldersregler for bestyrelsesmedlemmer.


Vi holdt kun et mini-møde med fem deltagere for at overholde alle formalia.

Søren Degn Clausen, afgående formand for Sparekassen Bredebro, Trøjborg


Faktisk var der lagt op til, at skiftet i spidsen af sparekassens bestyrelse allerede skulle være sket i foråret. Men det indkaldte, ordinære repræsentantskabsmøde blev på grund af coronakrisen og det deraf følgende forsamlingsforbud aflyst.

- Vi holdt kun et mini-møde med fem deltagere for at overholde alle formalia, fortæller Søren Degn Clausen.

Han er fortsat aktiv som økologisk landmand og driver Trøjborg Hovedgaard.

Annonce

Afløseren

Hvem der afløser ham i formandsstolen afgøres i forlængelse af det indkaldte repræsentantskabsmøde. Sparekassen Bredebros repræsentantskab består af 60 personer. Sparekassens bestyrelse vælges blandt medlemmer af repræsentantskabet, og den valgte bestyrelse konstituerer sig efterfølgende selv.

- Det sker typisk ved det førstkommende bestyrelsesmøde efter valget, siger Søren Degn Clausen.

Næstformand i den siddende bestyrelse er Preben Linnet, Daler.

Annonce

Farvel-reception

I forbindelse med det forestående formandsskifte lægger Sparekassen Bredebro op til en farvel-reception. Under overskriften "Tak til en dygtig formand" inviterer det lokale pengeinstitut således til en uformel afskedsreception fredag den 4. september på Søren Degn Clausens hjemmebane, den gamle lade på Trøjborg Hovedgaard.

Annonce
Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

Annonce
Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Klumme: Prøv det nu af

Digeposten

Kaffe, kage, Sol og Strand i Ballum

Digeposten

Alzheimerforeningen mangler indsamlere

Annonce