Annonce
Digeposten

Fitness og løb er kalendervenlig motion

Mange har fleksible arbejdstider, som gør faste træningsdage vanskelige at følge. Derfor kan det være en idé at dyrke en sport med egen planlægning og supplere med hold for det sociale.
Mange har fleksible arbejdstider, som gør faste træningsdage vanskelige at følge. Dyrk en sport med egen planlægning og supplér med hold for det sociale.
Annonce

Man skal ikke gå ret mange ture i parken eller skoven for at møde den første prustende løber. Cykelparkeringen på arbejdspladsen vil ofte have en racer eller en mountainbike stående, og i garderoben er der en taske med grej til det lokale fitnesscenter.

Rigtig meget træning og motion finder i dag sted rundt om arbejdslivet og passet ind i de lommer af luft og fritid, vi har fra børn, have, jobbet, aktiviteter, forældreintra, venindekaffe og alt det andet, vi får tiden til at gå med. Vores kalender er pakket, og tidligere tiders faste træningsaftener tirsdag og torsdag passer ikke så super godt ind længere.

I dag er motion og træning i høj grad noget, vi dyrker, når vi har tiden til det – og det er der rigtig mange, gode ting at sige om.

Ulempen er, at motion nemt bliver en mindre social begivenhed, end det ellers ville være, hvis man fulgte et hold med faste træningstider. Derfor kan man med fordel kombinere de to ting: Løb din tur, løft dine vægte og svøm dine baner, men overvej at bruge fem minutter på at afsøge, om der er et løbehold, et fitnesshold eller en gruppe af svømmere, som du kan deltage sammen med. Kombinationen af selvtræning og social optankning er rigtig god, fordi det ind i mellem tvinger dig afsted på de dage, hvor sofaen og Netflix ellers trækker mest i dig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce