Annonce
Digeposten

Højer Design Efterskole samlede flot beløb ind til kampen mod kræften

Mere end 11.000 kroner blev samlet ind, da Højer Design Efterskole løb sammen med en mission om at knække cancer. Foto: Højer Design Efterskole Facebook
Hos Højer Design Efterskole var man i sidste uge ude på en løbetur for den gode Knæk Cancer-sag, og her blev tusindvis af kroner samlet ind.
Annonce

Højer: Kræft er en forfærdelig sygdom. Det kan alle mennesker blive enige om, og heldigvis forskes der hver eneste dag massivt i, hvordan man kan forbedre chancerne for de, der rammes af kræft, mens der løbende kommer nye og bedre muligheder for behandling.

Kræftforskning og viden er dog ikke billigt, og at samme grund er pengestøtte særdeles afgørende. Her modtager Kræftens Bekæmpelse hvert eneste år overvældende bidrag fra hele landet, når Knæk Cancer-ugen løber af stablen.

Det gjorde den også i sidste uge, og trods corona blev det til masser af arrangementer og støtte rundt omkring. Blandt andet havde eleverne på Højer Design Efterskole valgt, at de gerne ville bakke op omkring Knæk Cancer.

I uge 43 valgte efterskolen derfor at afholde et Knæk Cancer-løb, hvor der skulle samles masser af penge ind til den gode og vigtige sag.

Annonce

Stor støtte

Konceptet i Højer var klart. Virksomheder eller lokale kunne sponsorere eleverne på deres løbetur, hvor de unge mennesker blev sendt ud på en rute på 0,82 kilometer i 30 minutter. Jo mere de kunne løbe, jo flere penge ville blive samlet ind.

Efter de 30 minutter var tiden gået for de mange forpustede efterskoleelever, der virkelig havde knoklet for sagen, og det kunne tydeligt ses på det beløb, man havde samlet ind.

Flotte 11.165 kroner blev det til, og de penge blev lørdag i uge 43 givet videre, da det store Knæk Cancer Live-show løb af stablen på TV2.

Pengene fra Højer Design Efterskole kan derfor få lov til at arbejde omkring ny forskning inden for kræften, hvor hver eneste krone gør en stor forskel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

25 års jubilæum

Digeposten

Lions igen på banen med julelotteri

Digeposten

12 biler fik Det gyldne Rat

Digeposten

Hent passet udenfor åbningstiden

Digeposten

Den sønderjyske Almanak er på gaden

Digeposten

Blå Kors overtager Svalen

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Octavia plug-in til 299.995 kroner

Annonce