Annonce
Digeposten

i30 til under 200.000 kroner

Nu kan Hyundai i30 stationcar også købes med N-line udstyr. Foto: Hyundai
Annonce

Koreansk: Den nye Hyundai i30 er i landet, og det er lykkedes importøren at forhandle en god pris på plads. Billigste model kommer nemlig under 200.000 kroner - og det til trods, at modellen ifølge Hyundai er godt udstyret.

Den nye model har en forbedret automatisk nødbremse, der både genkender biler og fodgængere, træthedsregistrering og en mere avanceret blindvinkel-sensor. Der kan også vælges trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Bilen kommer med fem døre, som fastback og stationcar, og som noget nyt kan stationcar erhverves med det sporty N-udstyr.

- Det første, der fanger øjet i mødet med den nye i30, er det rene design med de harmoniske linjer og den helt nye front med Hyundais signaturkølergrill. Bilen har altid været stærk på helhedspakken, siger pressechef Annegrethe Skovby, Hyundai Danmark.

Annonce

Vælg Ioniq

Den nye Hyundai i30 fås i tre udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced. Disse fås med en 1.0 turbobenzinmotor og 120 hk med mulighed for 7-trins dobbeltkobling gearkasse (DCT) og en 1.6 dieselmotor med 115 hk og 136 hk. Hyundai i30 kan nu købes med mild hybrid til både diesel og benzin.

Priserne begynder ved 199.995 kr. for i30 5-dørs og 214.995 kr. for stationcar, mens i30 fastback starter ved 239.995 kr.

Det er interessante priser, men køberne bør alligevel overveje, om ikke en Hyundai Ioniq plug-in er et bedre køb. Den har en opgivelse på næsten 91 km/l og koster 248.000 kroner. I det regnestykke skal med, at Ioniq har automatisk transmission og er noget større end i30. Der er rigtigt meget mere bil pr krone i Ioniq - og som en sidegevinst slipper ejeren næsten for at tanke, hvis der køres færre end 50 kilometer om dagen.

Hyundai i30 med N-line udstyr - det klæder virkelig bilen. Foto: Hyundai
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce