Annonce
Digeposten

Landets bedste butik

Jacob Nielsen, Jannie Thuesen Mikkelsen, Nina Hansen og Dorthe Nissen er det faste hold i Skærbæks Land og Fritid. De blev ved kædens fællesfest fejret som landets bedste butik. Foto: Karin Lorenzen

Land og Fritid i Skærbæk er netop blevet udnævnt til landets bedste butik i kæden - bedst til at afholde og deltage i lokale arrangementer.

Annonce

Skærbæk: Nina Hansen er butikschef i Land og Fritid i Skærbæk og hun er kædens absolut flittigste butikschef. Det fik hun for nylig en pris for, da hun for anden gang på blot fire år vandt prisen for at være den forretning i Land & Fritid kæden, der er bedst til at afholde og deltage i lokale arrangementer.

Land & Fritid kæden består af 41 fysiske butikker og en web-shop. Hvert år uddeles en pris til den butik, der har afholdt flest lokale arrangementer. Butikken i Skærbæk har i 2018 afholdt i alt syv lokale arrangementer, lige fra en stor forårsmesse, til arrangementer omkring islænderheste, trofæopmåling til hundes dag. Butikken vandt i 2015 og har siden fået en anden og tredje plads, så i det tidlige forår besluttede Nina Hansen og hendes personale at i år ville de vinde igen og det lykkedes.

- Alle disse arrangementer støtter op omkring vores strategi om at skabe værdiskabende kunderelationer, samt bidrage til det aktive liv på landet, sagde Erik Dalsro Jørgensen, der er kædedirektør for Land & Fritid i Danmark, ved prisoverrækkelsen.

Også op til jul er der et arrangement i butikken. Julesokkerne fyldes med lidt godt til familiernes firbenede venner. Her er det Jannie Mikkelsen Thuesen og Dorthe Nissen der tjekker de 34 sokker ud. Foto: Karin Lorenzen
Annonce

Lokal stolthed og engagement

Nina Hansen og hendes personale er glade for prisen og de glæder sig da også over at kæden bemærker deres engagement.

- Man bliver da stolt og det er virkelig fedt at se at alt det vi går og gør, gør at kunderne kommer og kommer igen, lyder det fra butikschefen, der også lige nu har et arrangement der får kunderne til at komme ind i butikken. 34 hundeejere har hængt en julesok op og hver weekend bliver der lagt lidt godt i til familiernes firbenede ven.

Nina Hansen og butikkens øvrige medarbejdere gør en stor indsats for at skabe arrangementer i butikken, der gør det til en god oplevelse at handle lokalt i Skærbæks Land og Fritid. Foto: Karin Lorenzen
Annonce

Top tre er sønderjysk

Ud over første pladsen til Skærbækafdelingen, fik også to andre sønderjyske afdelinger en anerkendelse. Anden pladsen gik til afdelingen i Rødekro og tredjepladsen gik til Sønderborg. Således kædens tre mest aktive butikker ligger i Sønderjylland, hvilket er helt usædvanligt.

- Jo mere aktivitet og engagement i lokal samfundet, jo flere lokale kunder. Her scorer vores sønderjyske butikker højt på karakterskalaen, roser Erik Dalsro Jørgensen videre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Åben dag med masser af aktiviteter

Digeposten

Sommerkoncerterne er på plads

Annonce