Annonce
Digeposten

Nu skal der pustes mere liv i Visby

I Visby vil man gerne gøre byens hjemmeside til en slags byport ind til de mange ting, der sker i lokalsamfundet. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
I Visby har man pæn succes med en bygruppe for borgerne på Facebook, men nu skal hjemmesiden også have sig en ordentlig overhaling, mener lokalrådet.
Annonce

VISBY: Hvordan kan man som borger bedst følge med i, hvad der sker i det lokalsamfund, man bor i? Mange vil formentlig svare, at et oplagt sted er de mange bygrupper, der findes på Facebook.

Sådan en har de også i Visby, og den bliver flittigt brugt. Nu skal der dog være endnu flere muligheder.

Det mener de i hvert fald hos Visby Lokalråd, der gerne vil puste endnu mere liv i byen ved at skabe liv og aktivitet på byens hjemmeside.

- Vores nye domæne er visbynet.dk. Lokalrådet har taget opgaven på os i forhold til at være tovholdere, men planen er, at vi gerne skal inddrage foreningerne og de lokale i stor stil. Det skal ikke bare være en enkeltmandsopgave, siger lokalrådsmedlem Trille Gotthardsen Jacobsen.

Annonce

Gode muligheder

I Visby kunne man have valgt at gå med på de moderne apps eller måske gå endnu mere til den på Facebook frem for en klassisk hjemmeside.

At man her vælger at gå med hjemmesiden har der dog været grundige tanker omkring.

- Vi får muligheden for at skrive mere specifikt om Visby. Alle foreninger og klubber kan få en underside, hvor de så kan have noget unikt stående om sig selv. På den måde kan vi selv være med til at forme, hvilket indtryk vi gerne vil give til dem, der kommer ind for at blive klogere på Visby, fortæller Trille Gotthardsen Jacobsen.

Som del af lokalrådet roser hun den indsats, der har været indtil nu og ser fremad.

- Det er vigtigt at have et sted, hvor man kan samle informationerne. Det har i de seneste år fungeret fint med Facebook, men hjemmesiden kan være det samlende redskab, der binder det hele sammen, lyder det.

Annonce

Mere på vej

At skabe mere liv og aktivitet på byens hjemmeside er ikke det eneste, lokalrådet i Visby arbejder med i øjeblikket.


Målet med det hele er, at afstanden mellem os som lokalråd og borgerne bliver kortere.

Trille Gotthardsen Jacobsen, Visby Lokalråd


Inden længe vil man også lancere end Facebook-side for Visby Lokalråd.

- Vi ønskede at have vores egen side, hvor vi kan beskrive, hvad vi går rundt og laver. Det kan hurtigt drukne lidt i en anden gruppe. Målet med det hele er, at afstanden mellem os som lokalråd og borgerne bliver kortere. Folk skal inddrages mere, og her er Facebook et rigtig godt værktøj, mener Trille Gotthardsen Jacobsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce