Annonce
Digeposten

Ny festival med populærmusik og Country i Bredebro

Så er det med at få hænderne op over hovedet i Bredebro i Pinsen

Ildsjæle står bag en ny festival og marked i Bredebro

Annonce
En idé om en lille støttekoncert har udviklet sig til et helt nyt festivalkoncept for Ulrich Holmsteen og hans ildsjælevenner i Bredebro.
De populære Country Danes fra Bredebro, også kendt som Kim og Susan Iversen er ved at overtage Rideskolen udenfor Bredebro,Åskegaard.
I den forbindelse har de sammen med Ulrich Homsteen, der også i en årrække har produceret musik for Susan og Kim, planlagt en støttekoncert. Planen var egentlig bare at bakke op om rideskolen og skabe lidt omtale.
Men nu har idéen udviklet sig og er vokset til en vaskeægte festival.


Festival i pinsen
I pinsen, d. 7. og 8. juni afholdes der Bredebro Misuc Festival, en gennemarbejdet festival, hvor gæsterne forventes at komme fra både Danmark og Nordtyskland.

Siden oktober har festivallen ligget på nettet og været synlig for musikinteresserede og der er flere der har taget godt imod idéen.

Musikken
Det bliver en festival for danseglade. Det bliver al slags musik, ligefra populær dansk musik over tyske og hollandske kunstnere til country og hygge.
Festivallens musik spilles i ridehallen, mens der udenfor vil være kræmmermarked med plads til hele 100 kræmmere og en masse muligheder for oplevelser for hele famiilien, bla.a hestevognsture, veteraniler, spiseboder.
Inviterede bands er der i alt 15 af, men ildsjælene vil endnu ikke afsløre dem alle..
På scenen kan man med sikkerhed komme til at høre Dirch Jan fra Holland, Blue Heaven fra Sjælland, Country Danes, Kim Nielsen og loat in the 60ties.

Hvad koster det?
Priserne starter ved 100 kroner og ender med 400 for hele weekenden, inkl forplejning lørdag aften.
Dermed bliver det ikke en pengemaskine, men en festival hvor arrangørerne håber på op mod 1500 gæster fra et stort område - gæster der kan lide musikken samværet, hyggen og ikke mindst selskabet.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Digeposten

Pas på de små

Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Krav om mundbind måske på vej

Digeposten

Her landede støtten

Annonce