Annonce
Digeposten

Revisor med stort engagement

Revisor og lokal ildsjæl Leif Hansen fylder 60 år den anden februar 2018. Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Leif Hansen er indehaver af DSH revision i Løgumkloster og så er han lokal ildsjæl med fire bestyrelsesposter og politik som fritidsinteresse.

Annonce

Løgumkloster: Den "anden i anden" er i folkemunde Ole Olsens fødselsdag - men det er ikke rigtigt. Den folkekære speedwaymester har fødselsdag den 16. november. Til gengæld har revisor Leif Hansen, der er indehaver af DSH revision i Løgumkloster fødselsdag på dagen der skrives som den anden februar, men udtales som lyden af et gashåndtag.

I år fylder revisoren 60 år og det skal fejres, på dagen kl. 13, med en reception for både kunder, venner og kollegaer i Klosterhallen.

- Vi har som revisorer jo ry for at være kedelige, men det passer slet ikke. Vi har bare tavshedspligt og derfor må vi ikke fortælle hvor sjovt vi har det, siger den lune revisor, der siden 1997 har været selvstændig og siden 2013 har haft kontor på Storegade i Løgumkloster, hvor der tidligere var Danske Bank. Det er en flot bygning midt i Løgumkloster og her holder DHS revision til med otte medarbejdere og over 400 kunder.

- Vi har som revisorer jo ry for at være kedelige, men det passer slet ikke. Vi har bare tavshedspligt og derfor må vi ikke fortælle hvor sjovt vi har det, siger Leif Hansen. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Annonce

Aktiv og engageret

Leif Hansen er født og opvokset i Randerup, mellem Bredebro og Ballum og har været på gymnasium og Handelsskole i Tønder. Siden er han uddannet ved DSH i Løgumkloster, hvor han i 1997 altså købte erhversdelen og blev selvstændig.

- Jeg har altid interesseret mig for tal, så da jeg kunne blive selvstændig valgte jeg det. Jeg brugte i forvejen så mange timer på arbejdet, så jeg tænkte at det ville jeg godt selv have noget ud af. Jeg har vel en selvstændighedstrang, forklarer han.

Leif Hansen har ikke bare trang til at være selvstændig, han har også en stor interesse for sit lokalsamfund og har altid været engageret, hvor han bor. Tidligere var han håndbold- og fodboldtræner, han har været håndbolddommer i mange år og så har han i øjeblikket fire bestyrelsesposter i Løgumkloster, hvor han frivilligt gør en indsats i både Handels- og håndværkerforeningen, borgerforeningen, Klostermærken og i Lions.

. Jeg har også været formand for Løgum Håndbold en overgang. Jeg tror bare gerne jeg vil have indflydelse på hvad der sker, der hvor jeg bor, forklarer den aktive og engagerede revisor.

Annonce

Mand med holdninger

Når man engagerer sig lokalt og har ansvaret for medarbejdere er det vigtigt at have en nogenlunde kondition, så Leif Hansen både cykler og løber og har altid været aktiv.

Privat er han gift med Linda, der snart kan fejre 40 års jubilæum i den danske børnehave i Løgumkloster, og sammen har de to voksne døtre, der begge arbejder med økonomi, ligesom faren.

- Jeg kan i min virksomhed godt lide at uddanne unge mennesker og jeg tror jeg har noget at give videre. Da jeg var i lære, var det under Jens Berg, og han lærte mig frihed under ansvar. Det bruger jeg endnu, smiler Leif Hansen og han er en mand med mange holdninger og meninger. Så mange at han ved sidste kommunalvalg stillede op for Slesvigsk Parti.

- Det har jo noget med holdninger at gøre. Jeg kan godt lide det sønderjyske og jeg mener at vi skal samarbejde mere om at få det bedste ud af området, forklarer han og understreger at det gælder både i Løgumkloster, i Tønder Kommune og på tværs af hele Sønderjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Her landede støtten

Annonce