Annonce
Digeposten

Rock i Randerup: Kendte navne varmer op for de ukendte

Kasper Buch optræder både som solo singer- og songwriter samt tidligere forsanger i gruppen Southern Sound. Hans nyeste single ”Point This Ship”, der kom tidligere på året, har fået en meget fin modtagelse af blandt andet DR's lyttere. Foto: PR-foto Kasper Buch
Med konceptet "total lokal" lægges i august op til en "tre i en"-koncert, hvor Mads Langelund og Kasper Buck varmer op til verdenspremieren af et nyt U2-kopiband med navnet "4U2". 200 forventes at kunne være med foran scenen og ved spisebordet.

RANDERUP: "Randerp Rocks".

Nej, det er ikke en stavefejl, og "Randerp" skal faktisk udtales "Rannep"

Det er nemlig sådan, de lokale udtaler deres landsby på sønderjysk, og netop det lokale og det sønderjyske er omdrejningspunktet i et nyt musikalsk tiltag, der er programsat til lørdag den 7. august på sportspladsen ved Randerup Forsamlingsgård.

Annonce

- Randerp Rocks er vores arbejdstitel. Det bliver en ny størrelse, en med en "tre i en"-koncert, hvor to kendte navne kommer på først, og så slutter vi af med en helt ny gruppe og dermed en verdenspremiere, siger Henrik Dahlmann.


Vi snakkede om, at de manglede et sted at spille for første gang, og så udviklede idéen sig med en "total lokal"-minifestival. Henrik Dahlmann

Henrik Dahlmann, talsmand for styregruppen bag Randerp Rocks, Randerup


Han er talsmand for arbejdsgruppen med medlemmer af Randerup UIF og Randerup Forsamlingsgård, der står bag koncerten. Alle detaljer er endnu ikke på plads, men sikkert er det, at de lokale musik-kendisser Mads Langelund og Kasper Buch, med rødder i Tønder og Møgeltønder, har takket ja til at spille og synge. Tredje navn på scenen bliver et helt nyt band ved navn 4U2, der altså skal udtales "Four You Two", der slår sig op som kopiband af det irske kultorkester U2 med Bono som forsanger.

Mads Langelund har på det seneste gjort meget ud af sin skuespillerkarriere med bl.a. en central rolle i filmen "Erna i krig". Men det er også blevet til en ny single, "Howling for you", der med sikkerhed er en del af repertoiret, når Tønder-drengen til august er på plakaten i "Randerp Rocks". Foto: Martin Franciere

Blandt de fire 4U2-medlemmer er trommeslager Henning Rossen, der har en fortid i flere lokale bands, og som er en god bekendt til Henrik Dahlmann.

- Vi snakkede om, at de manglede et sted at spille for første gang, og så udviklede idéen sig med en "total lokal"-minifestival, fortæller Henrik Dahlmann.

200 billetter

Ambitionen med  "Randerp Rocks" er at levere både en musikalsk og selskabelig oplevelse.

- Vi går efter 200 tilskuere, ikke flere, så vi kan bevare intimiteten. Billetprisen kommer til at ligge omkring 150, og så kan man købe mad og drikke på stedet. Arrangementet skulle gerne hvile i sig selv, og falder det i god jord hos publikum, kan det være, at det er første, men ikke sidste gang, vi laver sådan noget.

Arbejdsgruppen

Gruppen som står bag Randerp Rocks består af Jan Dahlmann, Dorthe Bertelsen, Paul Heesch, Jette Trærup, og Henrik Dahlmann – alle boende i Randerup. Den planlagte koncert løftes i et samarbejde mellem Randerup UIF og Randerup Forsamlingsgård.

Alt under forudsætning af, at corona-restriktionerne tillader det, er der lagt op til koncertstart klokken 16.30 og afslutning klokken 22.  Kasper Buch og Mads Langelund lægger for.

- Det er de kendte navne, der varmer op for de ukendte, forklarer Henrik Dahlmann.

Han forventer, at billetter vil blive solgt på nettet inden længe. Det vil ske gennem Randerup Forsamlingsgård på Facebook, hvor der kommer et link til billetterne.

Gruppen som står bag arrangementet er Jan Dahlmann, Dorthe Bertelsen, Paul Heesch, Jette Trærup, og Henrik Dahlmann – alle boende i Randerup.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce