Annonce
Digeposten

Skærbæk har fået ny vinduespudser: Roland springer ud som selvstændig

1. marts skifter Roland Nielsen jobbet på Velux i Skærbæk ud med titlen som selvstændig. Foto: Tønder Erhvervsråd.
Fra 1. marts starter Roland Jensen op som selvstændig. Han har overtaget den del af Erling Outzens forretning, der har med vinduespolering at gøre. Han fik modet til at blive selvstændig, efter det kom frem, at hans nuværende arbejdsplads, Velux i Skærbæk, skulle afvikles.
Annonce

Skærbæk: Da det kom frem, at Velux-fabrikken i Skærbæk skulle afvikles, begyndte Roland Jensen at spekulere på, hvad han så skulle arbejde med. Han er uddannet tømrer, og begyndte at spekulere på, om det kunne være en vej at gå. En dag sagde hans kæreste, som arbejder i Tønder Erhvervsråd, at hun havde fundet den perfekte mulighed til ham. Erling Outzen havde været inde hos Tønder Erhvervsråd og meddele, at han ønskede at sælge den del af forretningen fra, som har med vinduespolering at gøre.

- Det blev startskuddet til en masse møder mellem Erling Outzen og jeg. Og til sidst blev vi enige om en aftale, som vi begge kunne se os selv i, siger Roland Jensen.

Annonce

Selvstændig for første gang

Roland Jensen har aldrig været selvstændig tidligere, og det har givet anledninger til nogle tanker.

- Der er mange ting i det, så jeg har da selvfølgelig tænkt, om man nu kunne finde ud af alt det praktiske. Der har jeg heldigvis fået en masse støtte fra familien og alle omkring mig, siger han.


Der er mange ting i det, så jeg har da selvfølgelig tænkt, om man nu kunne finde ud af alt det praktiske. Der har jeg heldigvis fået en masse støtte fra familien og alle omkring mig

Roland Jensen


Tidligere har han haft en drøm om at blive selvstændig, men det er først nu, at muligheden for alvor opstod.

- Nu skulle det være, fordi Velux-fabrikken lukker, jeg står uden arbejde om lidt, og så fik jeg et godt tilbud. Så var det egentlig bare med at slå til, siger Roland Jensen, der har første arbejdsdag i RJ Service, som det nye firma hedder, 1. marts.

Ambitionen er at videreføre den service, som kunderne har været vant til fra tidligere. Det er også en del af planen, at Roland Jensen kan tilbyde mindre tømreopgaver, som eksempelvis at sætte vinduer i for kunderne. På den måde kan han også bruge sin baggrund som tømrer i sit nye arbejde.

Annonce

Et par betænkeligheder

Det har dog ikke været uden betænkeligheder, at Roland Jensen har valgt at blive selvstændig.

- Tidspunktet er måske lidt risikabelt med coronaen. Jeg har dog snakket med den tidligere ejer om det, og han sagde, at han ikke havde været plaget af det overhovedet. De har bare arbejdet, det foregår udenfor, og det var en af de ting, der gjorde, at jeg godt turde satse på det her, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Vokseværk hos lokal virksomhed

Digeposten

Diamantbryllup

Annonce