Annonce
Digeposten

Sparekassen Bredebro har fået ny formand: Vil overvejer sin position i politik

Fra venstre ses den nyvalgte formand Preben Linnet, sparekasse-direktør Keld R. Nielsen, medarbejdervalgt erhvervsrådgiver Ulla Arnum, konsulent Lars Rytter, nyvalgt næstformand Niels Johannesen, tandlæge Loise Duhn Sextus, revisor Niels c. Høyer, direktør Gert Christiansen, medarbejdervalgt Jens Lykke Møller, og landmand Søren Clausen. Privatfoto
Sparekassen i Bredebro har fået ny formand, og det bliver Preben Linnet, der også er gruppeformand for Venstre i Tønder.
Annonce

BREDEBRO: Nogle gange skal der ske store forandringer. Det var tilfældet på et møde senest i Sparekassen Bredebro, hvor man skulle vælge ny formand efter 20 år med Søren Degn Clausen for bordenden. Den 71-årige gårdejer er dog nu faldet for aldersgrænsen.

Der var kamp om pladsen som ny formand, men efter en afstemning stod det klart, at den nye formand hedder Preben Linnet.

En navn der klinger bekendt hos mange, der følger med i politik i Tønder Kommune. Preben Linnet er nemlig gruppeformand for Venstre i Tønder Kommune.

Nu skal han så stå i spidsen for Sparekassen Bredebro, og her er der ikke en større revolution i vente.

- Man skal ikke regne med markante ændringer. Det er ikke derfor, jeg går ind i det. Jeg synes, der er mange ting, der kører rigtig godt. Det er måske ikke lige en sjov verden, som vi er i lige nu med blandt andet negative renter. Men vi har et sundt, lokalt og velfungerende pengeinstitut, der opfylder alle krav og har en god likviditet og penge på kistebunden, siger Preben Linnet.

Annonce

Overvejer fremtid

Preben Linnet glæder sig over, at han nu kan kalde sig ny formand for Sparekassen Bredebro med Niels Johannesen som næstformand.


Jeg har brug for at sige, at hvis nogen har sendt lykønskninger i forventning om, at jeg udtræder af politik med dags varsel, så må de hellere trække lykønskningerne tilbage.

Preben Linnet, Formand Sparekassen Bredebro


Om fremtiden så byder på en kombination som sparekasse-formand og politiker blæser endnu i vinden.

- Selv om det indtil nu kun har været fremme på Sparekassens hjemmeside og lidt på Facebook, har jeg fået utrolig mange lykønskninger. Det er jeg meget glad for. Men jeg har brug for at sige, at hvis nogen har sendt lykønskninger i forventning om, at jeg udtræder af politik med dags varsel, så må de hellere trække lykønskningerne tilbage. For der er jo nogle vælgere, der regner med, at jeg sidder til den 31. december 2021, og det agter jeg at gøre, siger Preben Linnet og fortsætter:

- Hvad der så skal ske derefter, det har jeg naturligvis gjort mig nogle overvejelser over. Nu er der så kommet noget nyt ind i spillet, som skal med ind i disse overvejelser, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Digeposten

Lav flotte græskar på Postgaarden

Digeposten

Foredrag på kirkemusikskolen

Digeposten

FC Sydvest lejer Superliga-talenter

Digeposten

Der er fransk på toppen i Danmark

Digeposten

Dacia sænker pris på Dokker og Duster

Digeposten

10 facts om Fodbold for hjertet

Annonce