Annoncørbetalt indhold

Derfor er elcyklen din nye bedste ven

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Elcyklen er blevet populær i Danmark, men er den pengene værd?

Køb af elcykler er en stigende tendens i Danmark, hvorfor de også fylder mere og mere i gadebilledet. Elcykler kan dog også være dyrere end den almindelige cykel, og kan derfor også være en stor beslutning, som bør overvejes grundigt.

Annonce


Elcyklen kan blive din bedste ven op ad bakkerne

Danmark har et ujævnt terræn med mange bakker, hvilket kan forårsage en del sved på panden for cyklisten. Men på grund af de mange elcykler på cykelstierne, er det ikke længere unormalt at blive overhalet af cyklister på en elcykel - elcyklister som uden kvaler suser op ad bakken mens de traditionelle cyklister kæmper en hed kamp. Dette er blot en af mange årsager til elcyklens voksende popularitet. Det der adskiller elcyklen fra den traditionelle cykel er naturligvis, at den kører på el. Elmotoren er monteret på elcyklens for- eller baghjul. Derudover har de genopladelige batterier. Batterierne har forskellige wattmeter, som afgør hvor lang tid batteriet kan assistere. Desto højere watt du vælger, desto flere kilometer vil du kunne køre. Eksempelvis vil et 400 watts batteri række til mellem 80 – 120 kilometer, alt efter hvilke forhold cyklen udsættes for.

På trods af at have en elmotor kan elcykler stadig godt kategoriseres som en cykel. Årsagen hertil er, at motoren kun hjælper ved at trække cyklen, når cyklisten selv træder i pedalerne. Derfor gælder der også de samme regler for elcyklister som for traditionelle cyklister. Og for netop at tage hensyn til de traditionelle cyklister må motoren kun assistere cyklisten indtil, at der nås en hastighed på 25 km/t, herefter vil motoren slås fra.


Hvorfor vælge en elcykel

Som cyklist i Danmark er det naturligt, at der findes et væld af forskellige behov. Både traditionelle cykler og elcykler egner sig nemlig til specifikke forhold og personlige behov. Elcyklerne kan i grove træk deles op i tre kategorier. Der findes elcykler som egner sig perfekt til bytransport, andre som egner sig bedre til pendling og så findes der tilmed mountainbikes med el-motor, som især er velegnede til skove og andre ujævne terræner.

Der er naturligvis mange fordele ved at eje en elcykel. Måske bor du i et område med mange bakker eller skal cykle langt til arbejde eller skole? For mange kan elcyklen netop være årsagen til, at denne transport bliver en langt mere overskuelig og let beslutning at tage om morgenen. Elcyklen kan måske være argumentet for enten at lade bilen blive derhjemme eller helt undlade at have en bil. Med elcykler behøver du hverken tænke på parkering eller stresse over ikke at få din daglige motion – og så sparer du også de dyre benzinudgifter.


Tjek Børkop Cyklers sortiment af elcykler ud

Overvejer du at købe en elcykel bør du kigge forbi Børkop Cykler i Børkop. Cykelforretningen har et bredt sortiment af elcykler. Her kan du både få en uforpligtende snak med cykelforretningens erfarne og kompetente mekanikere og prøvekøre en elcykel. Kig forbi cykelforretningen eller ring til 7586 7228, i tidsrummet 09:00 til 17:00 alle hverdage og 09:00 – 13:00 hver lørdag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.