Annonce
Egtved Posten

Bredsten Gymnastik oplever fremgang

Takket været sponsorater fra Liebhaver Skovfogeden, Hotel Bredehus, Dagli'Brugsen Bredsten, Balle Efterskole og Bredsten Trampolincenter har Bredsten Gymnastik fået nye ens træningsdragter. PR-foto: Bredsten Håndbold
Annonce

Bredsten: Gymnastikken har trange kår. Men ikke i Bredsten Gymnastik forening, hvor man oplever fremgang. Det skriver bestyrelsen for gymnastik-afdelingen i en pressemeddelelse.

For at sikre en fortsat fremgang har bestyrelsen satset på at styrke sammenholdet på minimix- og juniorholdene ved, sammen med en række lokale sponsorer at tilbyde en træningsdragt.

- Det lyder måske banalt, men det at få en fælles identitet kan kan faktisk være med til at styrke sammenholdet. Normalt ser man ofte indenfor andre sportsgrene som eksempelvis fodbold og håndbold, at man får sponsoreret tøj. Det er noget, børnene er stolte af at vise frem både i skolen og i andre sammenhænge. Sådan skal det selvfølgelig også være indenfor gymnastik. Derfor er vi utroligt glade for og stolte af, at vores sponsorer viser deres velvilje ved også at sponsorere gymnastikken, siger formanden for Bredsten Gymnastik, Bettina Westergaard.

Halvdelen af sæsonen er gået, og nu ser gymnastikforeningen frem til den lokale opvisning 28. marts klokken 10 i Bredsten hallen. Men inden da vil der søndag 26. januar blive holdt en "legeaktivitetsformiddag" for alle to-seks-årige med deres forældre og eventuelle søskende. /vfo

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Er der nogen som kan hjælpe

Egtved Posten

Blomster fra en glad dreng

Annonce