Annonce
Egtved Posten

Egtved Postens egen Christel siger farvel og tak

Christel Hanni Lehmann har været ansat i koncernen i godt 35 år. Nu har hun valgt at gå på efterløn. Avisen tegner et portræt af en trofast medarbejder. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Onsdag 30. juni bliver sidste arbejdsdag for Christel Lehmann hos Jysk Fynske Medier. Hun går nu på efterløn efter godt 35 år i avisens og lokalområdets tjeneste. Vi på avisen vil komme til at savne en legende og fantastisk kollega.

Egtved/Vejle: I 1986 satte en ung Christel Lehmann sig bag et skrivebord på Egtved Posten, hvor hun var blevet ansat i et 14-dages vikariat med bogholderopgaver. Dengang var hun sikkert ikke klar over, at de 14 dage skulle udvikle sig til intet færre end 35 år med især Egtved Posten og al det, som avislivet har skulle bære med sig.

Men sådan blev det. Hun blev en engageret del af et medie, der eksisterer for og med det lokale liv.

I år fylder Christel 63 år og hendes tid i avisens tjeneste lakker mod enden. Hun har nemlig besluttet sig, at hun nu vil gå på efterløn. Men samtidig har hun også svært ved at forstå, at det er nu, at hun skal sige farvel og tak til alle sine kolleger og de mange opgaver, som hun har løst sammen med dem og for alle kunderne.

Annonce

- Det føles faktisk lidt underligt. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er nu, at jeg skal stoppe. Tiden er bare fløjet afsted, lyder det fra Christel.

Også her på avisen kan vi slet ikke forstå, at det allerede nu er tid til, at Christel skal stoppe. Vi kommer til at savne hende på alle mulige måder.

Fulgt med tiden, dag for dag

At være på samme arbejdsplads i så mange år, som Christel har været, har ifølge hende selv absolut ikke været lig med stilstand. Tværtimod.

- Jamen hold da op, sikken en udvikling der har været. Tag nu for eksempel bare det med at skrive. Da jeg startede, skrev man det hele på en almindelig skrivemaskine, senere blev det så fornemt med en elektrisk skrivemaskine, så kom computeren, og ja, siden da har vi skulle sætte os ind i en masse programmer og systemer og nye måder at gøre tingene på i det hele taget, forklarer Christel.

Hendes arbejdstitler og opgaverne har også skiftet gennem tiden. Først var hun bogholder og kontorassistent, senere blev hun medieassistent og nu slutter hun som mediesupporter.

- Jeg har egentligt bare taget en ting ad gangen. Og sådan har det altid været, svarer hun på spørgsmålet om, hvorvidt det har været svært hele tiden at skulle følge med i udviklingen og holde fast i sig selv samtidig.

Og hun tilføjer:

- Det handler jo også om at kunne se positivt på det hele. Det hjælper ikke noget at fokusere på forhindringer. Det kan man ikke bruge til noget.

Ikke blot teknologien, arbejdsopgaverne og titler har skiftet, men også adresserne, som Christel, der bor i Vandel, har skulle køre til, hver morgen. Det er blevet til fire domiciler på Aftensang i Egtved, en i Give og nu - kontoret på Bugattivej i Vejle.

Annonce

Altid glad og smilende

Christel har altid haft en stor interesse i, hvordan det går kollegerne og deres familier, altid flittig til at spørge - og ikke mindst god til at lytte og dele ud af gode råd og erfaringer. Samtidig har hun for alle, som har arbejdet sammen med hende, været en positiv indflydelse og fyldt med god energi. Alle på avisen vil komme til at savne hende meget.

- Christel er bare fantastisk. Jeg vil endda gå så vidt til at sige, at hun er en legende. Hun har været med i så mange år, hun har en enorm viden, er utrolig vellidt og altid i godt humør. Christel vil blive savnet mellem kunder og kolleger. Det er jeg sikker på, fortæller salgschef Søren Grunnet. Han har de senere år haft æren af at være Christels chef.


Christel er bare fantastisk. Jeg vil endda gå så vidt til at sige, at hun er en legende. Hun har været med i så mange år, hun har en enorm viden, er utrolig vellidt og altid i godt humør

Søren Grunnet, salgschef


At mange, især på Egtved-egnen, kender Christel, er der ingen tvivl om, og at hun samtidig kender disse mennesker - og flere til, er så sikkert, som amen i kirken.

Selvom hun nu har bestemt sig for at tage hul på en ny epoke i livet, som efterlønner, kunne man sagtens forestille sig, at hun vil blive ved med at interessere sig for både gamle kolleger og folk på egnen.

Annonce

Tager det stille og roligt

Christel har ikke lagt en masse planer for, hvad hun skal bruge tiden på nu, når hun går på efterløn.

- Næh, det er ligesom i mit arbejdsliv. Jeg tager én ting ad gangen og så ser jeg, hvad der sker hen ad vejen. Først og fremmest vil jeg starte med en god lang sommerferie og hygge om familien, siger Christel, der sammen med sin mand har to voksne sønner og en datter - plus et barnebarn, som Christel især glæder sig til at bruge endnu mere tid på.

- Og så vil jeg tage en masse lange gåture. Det bliver dejligt. Og mon ikke jeg også finder på at køre ind og hilse på mine kolleger en gang imellem, lyder det afsluttende fra Christel.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Indlæg: Kampesten fra langdyssen i Lihmskov blev brugt til privatbane

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Sæt pris på naturen, også når vi bygger motorveje

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Fem gratis oplevelser til din ferie: Det behøver ikke være kedeligt at gå på museum, se her hvorfor

Egtved Posten

De alleryngste i Vejle Kommune skal være mikroforskere

Egtved Posten

Klumme: Ferie - hvorfor har vi det?

Egtved Posten

Jazz I Trekanten udpeges til Netværksspillested

Egtved Posten

Naturkomiteen har gjort et fantastisk stykke arbejde

Egtved Posten

Tusind tak for feedback: Læsere har fortalt, hvad de synes om Egtved Posten

Egtved Posten

Festival i nyt setup aflyst to år i streg, men arrangører melder klar til næste år

Egtved Posten

Se videoen: Mølkjær Kros 130 år gamle lindetræ falder til jorden med et brag

Egtved Posten

Havde en kæmpe interesse i sine medmennesker og var kendt ansigt i byen: Torben er nu død, 75 år gammel

Egtved Posten

Lykke er vild med mennesker og nærhed: Nu er hun blevet en central del af lokalsamfundet i Firehøjeland

Egtved Posten

Klumme: Flytter vi fokus?

Egtved Posten

Erfaren præst med stor viden om Søren Kierkegaard indsættes ved Balle Valgmenighed

Egtved Posten

Byparken skal have et løft: Skole, hal og sognegård går sammen om projekt for millioner

Egtved Posten

Egtved kan noget: Byrådspolitikere på bytur med sengehygge, optimisme og godt til gane og mave

Egtved Posten

Museum tager bogstavligt talt tråden op til genforeningen

Egtved Posten

Fejring, fed musik og kædeoverrækkelser: Ny præsident og ny guvernør på én dag hos Rotary Egtved

Egtved Posten

Tusindvis af liter vand løber stadig ud i ingenting: Varmeværk har endnu ikke haft held til at finde brud

Egtved Posten

De nærmest uundværlige: Det er godt at blive brugt og anerkendt

Egtved Posten

Ny sammenslutning vil tale børnenes og de unges sag

Egtved Posten

10 unge gutter er klar med ny festival for unge

Egtved Posten

Nye testtider i Egtved: Snart kan du kun blive testet én gang om ugen

Annonce