Annonce
Egtved Posten

Fællesspisninger udskydes til januar

Fællesspisninger i Ødsted og Jerlev er grundet coronasituationen udskudt til januar 2021. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Ødsted-Jerlev: - En ny sæson af fællesspisning i Ødsted-Jerlev kirkesogne skulle være skudt i gang 1. oktober i Jerlev Kulturhus, sådan som vi plejer, men på grund af smitterisiko, har det lille ansvarshavende udvalg dog, med accept fra menighedsrådet, besluttet, at rykke opstarten af vores sæson til januars fællesspisning, sådan skriver Ødsted-Jerlev kirkes Menighedsråd i en pressemeddelelse.

Og de fortsætter:

- Vi elsker vores fællesspisninger, i diakoniens og medmenneskelighedens tegn. Vi nyder at kunne være sammen, dele måltid og hyggeligt samvær. Men vi er udfordret af flere faktorer. Dels skal vi begrænse antallet af spisende gæster til fællesspisningen, og dels har vi formodning om, at nogle af vores fantastiske frivillige vil have forbehold eller betænkeligheder med at stille op til at tage den vanlige tjans. Og naturligvis er vi optaget af, om deltagere til fællesspisningen vil have fuld fokus på at passe på hinanden med brug af sprit, med afstand både i køen mod mad og ved opdækkede borde. Det er jo sådan, at vi alle skal tage et meget stort ansvar for at passe på os selv og hinanden.

Med alle disse overvejelser har vi derfor besluttet at lade fællesspisningerne holde pause indtil nytår, også selvom der ikke er noget, vi hellere ville, end at ses og hygge os helt lige som vi plejer, så vil næste fællesspisning blive torsdag 7. januar 2021 – med begrænset antal.

Alle frivillige til fællesspisningerne indkaldes til et planlægningsmøde i november. Om smittetrykket i Danmark og i vores lokalområde vil, kan man tilmelde sig til fællesspisningen til Jørn Aagaard Laursen og Annette Peschardt i løbet af december måned – og senest søndag 3. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce