Annonce
Egtved Posten

Fest- og Kulturuge i Egtved 2021 er aflyst

Fest- og Kulturugen i Egtved sluttes af med Etnisk Dag. Her kan alle opleve mad fra mange kulturer rundt om i verden, da udenlandske borgere der bor på egnen, står klar med deres boder med eksotiske retter. Foto: Mette Mørk
Annonce

Egtved: Arrangørerne bag den årligt tilbagevendende begivenhed gennem mange år i Egtved og omegn har valg at aflyse Fest- og Kulturugen Egtved 19. - 28. marts 2021.

- På grund af coronasituationen tør vi simpelthen ikke at planlægge en masse arrangementer, hvor mennesker mødes. Godt nok ved vi ikke præcist, hvordan det hele ser ud til marts næste år, men som situationen er nu, kan vi ikke forestille os, at det er blevet meget bedre til marts. Vi har hvert tilfælde ikke lyst til at løbe an på det, lyder det fra Hanne Younes fra Fest- og Kulturugens udvalg.

Og hun fortsætter:

- Vi er selvfølgelig meget kede af at skulle aflyse, men til gengæld håber vi på at kunne give den fuld skrald i 2022.

Fest- og Kulturugen Egtved blev også aflyst i marts 2020 på grund af coronakrisen, men ellers har der årligt gennem en hel uge i foråret siden 1990’erne foregået en stor variation af arrangementer på hele Egtved-egnen med blandt andet udstillinger, teaterforestillinger og etnisk dag med fællesspisning.

Selv beskriver Fest- og Kulturugens arrangører begivenhed deres arrangementer på deres hjemmeside sådan:

“Det er Fest- og Kulturugens formål at knytte mennesker sammen på tværs af hvor vi bor, hvad vi arbejder med, vores alder, hvilke foreninger vi er medlemmer af og hvilke interesser vi i øvrigt har. Vores kultur opstår hvor mennesker mødes - i mødet med vores natur, kultur og historie”.

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Læserbrev: Vi har brug for hinanden

Annonce
Annonce
Egtved Posten

Klumme: Lys i mørket

Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Julekoncert i Bredsten Kirke

Annonce