Annonce
Egtved Posten

Fra vores egen verden: "Egtved-piger" flytter til Vejle

Søren Grunnet har siddet fast på salgskontoret i Give i snart 12 år. Det er slut nu, idet han skal ind til Vejle og være salgsleder for Ugeavisen Vejle, Trekantens Folkeblad og Jelling Ugeavis. Samtidig beholder han ansvaret for Give Avis, Grindsted Ugeavis og Egtved Posten. Foto: Jim Hoff
Salgsafdelingen for blandt andre Egtved Posten er endnu engang i fokus i forbindelse med Jysk Fynske Mediers kommende spareplan, der iværksættes grundet et generelt stort fald i annoncemarkedet.
Annonce

Egtved: Den kommende og til dels allerede iværksatte spareplan fra ledelsens side i Jysk Fynske Medier vil ikke blot afstedkomme en række fyringer, der tales på et tal over 30 ansatte, men vil også medføre en række omrokeringer og trimninger af lokale salgskontorer internt i koncernen.

For salgskontoret i Give får det ganske betydelige konsekvenser, idet salgsleder Søren Grunnet flyttes til Vejle, hvor han udover at være salgschef for Egtved, Grindsted og Give også skal være salgschef for Vejle Ugeavis, Trekantens Folkeblad og Jelling Ugeavis.

I forbindelse med flytningen af Søren Grunnet til Vejle er Dorthe Falcher blevet afskediget som salgschef for Vejle, Trekantens Folkeblad og Jelling.

Udover Søren Grunnets flytning til Vejle, rykker de to "Egtved-piger", Christel Lehmann og Louise Brunbjerg, også til Vejle. Christel Lehmann efter nytår og Louise Brunbjerg pr. 1. oktober.

Annonce

Sort oktober

Jysk Fynske Mediers administrerende direktør Jesper Rosener forklarer, at den nye spareplan er nødvendig set i lyset af et stort fald på annoncemarkedet på ugeaviserne generelt i koncernen.

- Ugeaviserne er vores største annoncemarked, og vi taler lige nu om et stort fald på ugeavismarkedet. At gå fra et tre-fem procents fald til et fald på 10 procent gør ondt på vores største annoncemarked gør ondt, siger Jesper Rosener.

Et omfattende sparekatalog på omkring 500 punkter er ifølge Fyns Amtsavis pt. under overvejelse i ledelsen, der skal nå frem til en konklusion i midten af oktober.

Herefter skal besparelserne godkendes af Jysk Fynske Mediers bestyrelse, og i tilfælde af fyringer vil de finde sted ved udgangen af oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce