Annonce
Egtved Posten

Harald er taknemmelig: Plejerne fortjener det

Mai Davidsen (tv) og Dorthe Ottesen (th) fra ældreplejen kiggede forbi hos Harald Larsen på den dag, hvor han skulle flytte fra ældrebofællesskabet til plejecentret, for Harald Larsen havde nemlig et stort ønske om at overrække massevis af flødeboller til dem og deres kolleger - i al taknemmelighed. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Harald Larsen fra Bredsten synes, at hjemmeplejen i Bredsten gør det godt. Forleden viste han sin taknemmelighed med luksusflødeboller.
Annonce

Bredsten: 94-årige Harald Larsen flyttede for godt tre måneder siden ind på ældrebofællesskabet Blicherbo. Han var kommet til skade og fik brug for at bo et sted, hvor han kunne være en del af et fællesskab med mere trygge rammer.

Harald Larsen fik på grund af skaden og efterfølgende kropslige lidelser, også brug for hjælp fra hjemmeplejen i Vejle Kommune. En hjælp, som han oplever, har været rigtig god og fyldt med omsorg. Og det er han taknemmelig for.

- Man hører aldrig, når noget går godt, og det er ærgerligt, lyder det fra Harald Larsen, der ligefrem vil udnævne hjemmeplejen, som kører rundt på Bredsten-Balle-egnen, til at være hverdagens superhelte, og det er vigtigt for ham, ikke blot at vise dem sin taknemmelighed, men også at fortælle det vidt og bredt.


Man hører aldrig, når noget går godt, og det er ærgerligt

Harald Larsen


- Jeg er med ét blevet syg og ret hjælpeløs og har mere og mere fået brug for pleje døgnet rundt. Og hver dag har jeg oplevet, at plejerne altid er beredte og villige til at samarbejde om at hjælpe mig, forklarer Harald Larsen, der dog nu er blevet så dårlig, at han for få dage siden måtte flytte til Plejecenter Stensvang.

I forbindelse med, at Harald Larsen skulle flytte til plejecentret for få dage siden, var det for dog ikke nok med at sige farvel og tak til hjemmeplejen. Taknemmeligheden blev derfor markeret med luksusflødeboller til plejerne.

Annonce

Mere ros

Udover taknemmeligheden for hjemmeplejens gode behandling, har Harald Larsen flere roser, som han gerne vil dele ud af.

- I den tid, jeg har haft min lejlighed i ældrebofællesskabet Blicherbo, har jeg virkelig opdaget, hvor godt det er at bo her. Mine naboer har været inde på besøg hos mig hver dag og det føles trygt at være her, siger Harald Larsen.

Og han tilføjer et råd til andre seniorer, der kunne forestille sig at bo i et ældrebofællesskab:

- Flyt ud af ensomheden og ind i fællesskabet. Det her er godt nok en god idé, som Vejle Kommune har fået.

I det hele er Harald Larsen bevidst om, hvor vigtigt det er at have gode mennesker omkring sig. Derfor er han ligeledes enormt glad for den hjælp og det selskab han har i sin besøgsven Margit Kristensen.

Margit Kristensen kender han også fra sine mange år som aktiv i Bredsten-Balle Seniorer, og sammen har de for eksempel været arrangører af Bredsten Pensionistfestival.

- Det er jo en fornøjelse at være i selskab med Harald. Hovedet og humoren fejler bestemt ikke noget. Der er han helt frisk, og så betyder det noget for mig at kunne hjælpe andre. En skønne dag kan det jo også være, at jeg får brug for en besøgsven, og så tænker jeg, at man jo må yde før man kan nyde, fortæller Margit Kristensen, der i denne tid, hvor Harald Larsen har været gennem mange pinsler med kroppen, har været ekstra meget ved hans side.

- Ja, man må jo holde humøret oppe og så også sørge for at være taknemmelig, supplerer Harald Larsen afslutningsvis. Og som sagt. Hermed gjort... fra en ældre herre med bredt smil og glimt i øjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

20 år med mode og mennesker

Egtved Posten

Udstiller i kommunens kantine

Egtved Posten

Vi mangler deltidsbrandmænd

Egtved Posten

Klumme: Lyset er på vej

Annonce