Hos Ulvedal er der nu gået 35 år med ost på menuen
John Skovdall Mathiasen er en sand ostens mand. Ikke alene har han beskæftiget sig med denne mangfoldige spise i årevis, men han er også vild med selv at smage på den, hver dag, hele året rundt.
Copy link address
Christina Møgelvang Mosegaard chmo@jfmedier.dk
Annonce
John Skovdall Mathiasen er indehaver af Ulvedal Ost, som 8. september kan fejre 35-års fødselsdag. Foto: Mette Mørk. Foto: Mette Mørk
Hos Ulvesal Ost findes mange varianter af de smagsfyldte gode sager. Både æstetik, kvalitet, smag og historierne bag, er der kælet for. Foto: Mette Mørk
John Skovdall Mathiasen vender selv ostene på hylderne i kølerummene, hvor der findes en 35 år gammel bakterieflora, som er medvirkende til at udvikle smagen i ostene. Ostene bliver også vendt for blandt andet at skabe den rigtige struktur, form og huller. Foto: Mette Mørk