Annonce
John Skovdall Mathiasen er indehaver af Ulvedal Ost, som 8. september kan fejre 35-års fødselsdag. Foto: Mette Mørk. Foto: Mette Mørk
Egtved Posten

Hos Ulvedal er der nu gået 35 år med ost på menuen

John Skovdall Mathiasen er en sand ostens mand. Ikke alene har han beskæftiget sig med denne mangfoldige spise i årevis, men han er også vild med selv at smage på den, hver dag, hele året rundt.
Annonce
  • Ulvedal01
    John Skovdall Mathiasen er indehaver af Ulvedal Ost, som 8. september kan fejre 35-års fødselsdag. Foto: Mette Mørk. Foto: Mette Mørk
  • Ulvedal03
    Hos Ulvesal Ost findes mange varianter af de smagsfyldte gode sager. Både æstetik, kvalitet, smag og historierne bag, er der kælet for. Foto: Mette Mørk
  • Ulvedal02
    John Skovdall Mathiasen vender selv ostene på hylderne i kølerummene, hvor der findes en 35 år gammel bakterieflora, som er medvirkende til at udvikle smagen i ostene. Ostene bliver også vendt for blandt andet at skabe den rigtige struktur, form og huller. Foto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce