Annonce
Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Vingsted Hotel & Konferencecenter har sidste halvdel af 2021 været i fuld drift og ender med at komme ud af året med et overskud trods nedlukninger og restriktioner i starten af året. PR-foto
Coronanedlukninger gjorde ondt på Vingsted Hotel & Konferencecenter, der sidste år måtte ud i massefyringer. Sidste halvdel af 2021 har til gengæld budt på så mange bookinger, at der er blevet ansat ligeså mange medarbejdere, som der blev afskediget.

Vingsted: Coronarestriktioner og nedlukninger gjorde ondt på mange sidste år. Også på Vingsted Hotel & Konferencecenter, der i sensommeren måtte ud i massefyringer.

Godt hver femte medarbejder måtte afskediges, og medarbejderstaben gik fra at tælle 70 medarbejdere til 54.

Men i 2021 begyndte tingene igen at lysne, og fra sommerferien og frem til december har der været enormt travlt hos konferencecentret i Vingsted. Det har betydet nye ansættelser.

Annonce

- Fra 1. november har vi faktisk været tilbage på fuld bemanding som før corona, så vi er så klar til at drifte i det nye år, så snart vi kan få lov, fortæller salg- og marketingchef Brian Runge.

Fra 1. november har vi faktisk været tilbage på fuld bemanding som før corona, så vi er så klar til at drifte i det nye år, så snart vi kan få lov.

Brian Runge, salg- og marketingchef

Den sidste halvdel af 2021 har budt på travlhed over hele linjen i Vingsted, men især stedets eventafdeling har haft et forrygende halvt år.

- Før corona spurgte cirka hver 9. kunde ind til muligheden for at tilkøbe aktiviteter. Nu er det cirka hver fjerde, siger Brian Runge.

Faktisk har knap 16.000 gæster været igennem eventafdelingen i indeværende år fordelt på 365 arrangementer.

- Eventafdelingen har simpelthen ikke kunne følge med den store efterspørgsel. Vi kan mærke, det virkelig er noget, vores kunder har fået interesse for. Vi er nu meget spændte på, om den trend fortsætter i 2022, fortæller Brian Runge.

2022 tegner godt

Under coronatiden har konferencecentret fået en hel stribe nye kunder ind.

- Mange har opdaget, at vi har masser af plads, og vi har mange udendørs faciliteter, som betyder, at man kan holde sine kurser eller konferencer sikkert her hos os med god afstand til andre, forklarer salg- og marketingchefen.

Det betyder også, at trods nedlukninger og aflysninger i første halvdel af året, så kommer Vingsted Hotel & Konferencecenter faktisk ud af dette år med et overskud.

- Vi har faktisk aldrig driftet så meget som i år til trods for omstændighederne. Men der har virkelig også været tryk på siden sommerferien. Vi har faktisk næsten haft for travlt, så der er helt sikkert nogle, der trænger til en god, lang juleferie nu, siger Brian Runge.

Nu venter så en lang juleferie. Som vanligt holder stedet lukket fra 17. december og frem til 4. februar.

- Det gør vi næsten altid. Vi henvender os til business-segmentet, og de plejer først rigtig at være klar igen deromkring. Men det passer os fint. For når vi har så travlt, så giver det mulighed for, at mange kan bruge en masse afspadsering i januar, forklarer Brian Runge.

Han og resten af Vingsted Hotel & Konferencecenter ser nu frem til det nye år.

- Vi er simpelthen så flot booket i 2022 allerede nu. Lige nu ligger vi faktisk på index 77 allerede, så vi er fyldt med optimisme, og ser en meget lys fremtid forude, siger han.

Annonce
Egtved Posten

Dødsfald: Ernst er gået bort

Annonce
Egtved Posten

Planer for stort besøgscenter ved Egtvedpigens Grav droppet: Nu vil styregruppe have nye idéer på banen

Annonce
Egtved Posten

Ny udvalgsformand om elevflugt fra lille skole: 'Der skal handles nu, ellers dør skolen bare en stille død'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Lille skole er ramt af elevflugt, og lukning truer: 'Det her er alvorligt, og vi er nødt til at handle nu'

Egtved Posten

Klumme: Rimelighed i fællesskabet

Egtved Posten

Nissen med den gule fører-hue vandt fotokonkurrencen

Egtved Posten

På café i en smart bybil for Mokkaens skyld

Egtved Posten

Jane og Brian modtog i december Årets Skulderklap i Vorbasse

Egtved Posten

Konferencecenter måtte afskedige godt hver femte medarbejder: Et år senere er medarbejdertallet tilbage på niveau

Annonce