Annonce
Egtved

Kroen er lukket: Lungekræft og konflikt spænder ben for videre drift

Christian Nielsen kunne i marts meddele, at der var godt gang i i kroen. Aktiviteten er sidenhen svundet ind. Arkivfoto: Torben Holst
Der gik mindre end et år, før Vandel Kro endnu engang måtte dreje nøglen om grundet konflikt og sygdom.
Annonce

Vandel: Der gik ikke engang et år, og så måtte Vandel Kro endnu engang lukke. Dette bekræfter både forpagteren af kroen, Christian Nielsen og ejer Haakon Jøker Trachsel.

Årsagen til lukningen er både sygdom og uoverensstemmelser mellem forpagter og ejer.

- Kroen er lukket, fordi forpagteren har ophørt. Jeg har endnu ikke noget nyt at fortælle i forhold til, hvad der skal ske med kroen, men jeg ser lige tiden, lyder det fra Haakon Jøker Trachsel.

Christian Nielsen bekræfter, at der har været uoverensstemmelser mellem ham og ejeren af kroen. Han har desuden fået konstateret lungekræft for cirka to måneder siden.

- Når der er kommet ro på tingene, vil jeg fokusere på min sygdom, siger Christian Nielsen, der ifølge ham selv har kontrakt frem til 16. december.

Ifølge CVR-registret blev kroen lukket i slutningen af oktober.

Jeg har valgt at lade være med at svare på indkomne mails angående bookinger, eller også har jeg sendt forespørgslerne videre.

Christian Nielsen.

Annonce

God start

Christian Nielsen trådte til i december 2018, hvor han satte sig for at renovere og modernisere kroen. Og det gik stærkt for den nye forpagter, der allerede i marts kunne melde, at de mål, han havde sat sig for i 2019, var nået.

Christian Nielsen serverede desuden "dagens ret" fire dage om ugen, og havde endda planer om at udvide til at servere alle ugens syv dage.

- Der har været fin opbakning til, at kroen igen er åben. De forskellige foreninger er flinke til at bruge kroen til deres arrangementer, og der er også kommet flere familiefester i ordrebogen, sagde Christian Nielsen i marts til Ugeavisen Vejle.

Annonce

Manglende opbakning

Ifølge Christian Nielsen er opbakningen siden hen forsvundet, og økonomien blev svær at få til at løbe rundt.

- Jeg knoklede og blev ikke i stand til at trække løn ud til mig selv, siger Christian Nielsen, der også drev et entreprenørfirma ved siden af jobbet som forpagter.

Da han og Haakon Jøker Trachsel desuden var uenige omkring flere anliggender i forhold til kroen, trak han sig helt væk fra projektet.

- Jeg har valgt at lade være med at svare på indkomne mails angående bookinger, eller også har jeg sendt forespørgslerne videre, siger Christian Nielsen.

Lige nu er kroens hjemmeside åben, men ifølge forpagteren vil siden blive lukket i løbet af de kommende dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Sig selv fra

Egtved Posten

Klumme: Det lokale sammenhold

Egtved Posten

Klumme: Optimisme

Egtved Posten

Høstfest med Kandis i Jordrup

Annonce