Annonce
Egtved Posten

Mindeord om Ole Have

Ole Have fra Egtved er gået bort. Hanne K. Danielsen mindes den altid glade mand. Blandt andet husker hun, hvordan han var meget glad for Tove, som engang arbejdede hos Carina & Conrad. Privatfoto

Egtved: Ole Have fra Egtved er desværre gået bort. Han var indbegrebet af Egtved. Alle kendte Ole, eller som han blev kaldt; Store Ole,  Vinke Ole,  Hilse Ole... Kært barn har mange navne.

Men mest af alt, var han utrolig vellidt af alle i byen. Han var megaflittig til at besøge vores butikker i Egtved, og altid glad og positiv.

Jeg glemmer aldrig da han skulle til dronningen og have medalje for 40 års tro tjeneste... Her købte han det fine tøj hos mig, og han glædede sig som et lille barn.

Annonce

Og Ole var i hovedet som et lille barn, men hukommelsen kunne man ikke tage fra ham. Han huskede huskede som en elefant.

Ole havde også et godt øje for Tove, som jeg har haft ansat her i butikken. Han kom tit her i butikken. Og jeg skulle bare fortælle ham én gang, at Tove kom i butikken næste lørdag... så stod han her. Som regel tog jeg et billede af dem og printede det ud til ham.  Det ville han hænge op på væggen, når han kom hjem, for Tove gav ham altid et kram og måske et kys på kinden. "Ole vi er jo kærester", sagde hun.

Til jul havde Tove altid en pose lækkerier med til Ole. Så jo, selvom Tove er godt gift, var hun og vi rigtig glade for Ole.

Vi vil savne Ole's skønne humør og dejlige væsen her hos Carina & Conrad. Æret være hans minde .

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Udstilling: Se min kjole

Egtved Posten

Krolfklub klar til sæsonstart

Annonce