Annonce
Egtved Posten

Ny apoteker godt i gang

Peter Merrild har været apoteker i Egtved i fire måneder nu, og han fortæller at byen har taget rigtigt godt imod ham. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Annonce

Egtved: Nu er det godt fire måneder siden Egtved Apotek fik ny apoteker og han er kommet godt i gang.

-Det har været en travl periode med mange administrative opgaver i starten, men jeg har prioriteret at være så meget ved kunderne som muligt, siger den nye apoteker Peter Merrild. Og han fortsætter: - Og mange af de kunder jeg har mødt, har budt velkommen til "Vores" apotek. Det fortæller mig, at Egtved Apotek er en vigtig del af det lokale sundhedsvæsen og forretningsliv – og at lokalbefolkningen bakker op om det. Det er jeg naturligvis meget glad for.

- Vi har arbejdet meget med vores nye webshop hen over sommeren og jeg synes vores kunder har taget godt imod den. Det skulle gerne gøre det endnu lettere at få adgang til sine egne eller pårørendes recepter og bestille det man har brug for. Og så kan man også bestille udbringning af medicin og andre varer bragt ud med kort varsel. Kombinationen af butik og webshop er fremtiden, også for et lokalt apotek, lyder det fra Egtveds nye apoteker.

Nu gælder det forberedelserne til Mød Egtved. Apoteket vil lørdag 31. august holde længe åbent.

- Vi forventer masser af lokale, men også gæster udefra den dag. V har lavet nogle gode tilbud og også fundet en klassisk apoteksskranke og tabletmaskine frem. Fra klokken 14 vil der være mulighed for at prøve at slå en tablet og få en snak om medicin på apoteket. Så har vi ikke fået hilst på hinanden er det, er det muligt her. Alle er meget velkomne, siger Apoteker Peter Merrild.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved Posten

Klumme: Krænkelser

Egtved Posten

Biblioteket åbner for selvbetjening

Egtved Posten

Fuld sommerferiefart i gokart

Annonce